TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 29 Temmuz 2020 #11 Osprey dedi: Hocam CS'nin crosshair menüsü yeterli bence. Neden yüksek ayarlar anlamadım? Genişletmek için tıkla... Zaten oradan ayarla dedim. Yüksek ayarları önermem sebebi molotofun dumanı yüksek ayarlarda daha az iken düşük ayarlarda daha çok olmasıdır.
Osprey dedi: Hocam CS'nin crosshair menüsü yeterli bence. Neden yüksek ayarlar anlamadım? Genişletmek için tıkla... Zaten oradan ayarla dedim. Yüksek ayarları önermem sebebi molotofun dumanı yüksek ayarlarda daha az iken düşük ayarlarda daha çok olmasıdır.
ableben Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 2.363 Çözümler 5 29 Temmuz 2020 #12 Apaçi Atcı dedi: Zaten oradan ayarla dedim. Yüksek ayarları önermem sebebi molotofun dumanı yüksek ayarlarda daha az iken düşük ayarlarda daha çok olmasıdır. Eki Görüntüle 627081 Genişletmek için tıkla... Hocam shader zaten aynı son gelen güncellemelerle neredeyse...
Apaçi Atcı dedi: Zaten oradan ayarla dedim. Yüksek ayarları önermem sebebi molotofun dumanı yüksek ayarlarda daha az iken düşük ayarlarda daha çok olmasıdır. Eki Görüntüle 627081 Genişletmek için tıkla... Hocam shader zaten aynı son gelen güncellemelerle neredeyse...
T.Tinuviel Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 295 Çözümler 1 29 Temmuz 2020 #13 Herkese teşekkür ederim cevaplar için
waieNNN Kilopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 913 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Donanım 29 Temmuz 2020 #14 1024 Low ayarlara alın gitsin bende öyle oynuyorum