B birsakanedersin Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar, ender havuzdan kasa düşme ihtimali nedir?
Çözüm Phomeus 12 Mayıs 2023 All CS2 Cases - CSGO Database CS2 Cases (also known as Weapon Cases) were introduced in the Arms Deal update. Players have a chance to receive a case at the end of a match. www.csgodatabase.com %1 olarak gösteriyor.
All CS2 Cases - CSGO Database CS2 Cases (also known as Weapon Cases) were introduced in the Arms Deal update. Players have a chance to receive a case at the end of a match. www.csgodatabase.com %1 olarak gösteriyor.
Phomeus Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 845 Çözümler 14 12 Mayıs 2023 #2 All CS2 Cases - CSGO Database CS2 Cases (also known as Weapon Cases) were introduced in the Arms Deal update. Players have a chance to receive a case at the end of a match. www.csgodatabase.com %1 olarak gösteriyor. Artı 0 Eksi Çözüm
All CS2 Cases - CSGO Database CS2 Cases (also known as Weapon Cases) were introduced in the Arms Deal update. Players have a chance to receive a case at the end of a match. www.csgodatabase.com %1 olarak gösteriyor.
Erenqzs Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #3 %1 ihtimal var. Artı 0 Eksi
TT12X Picopat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 444 12 Mayıs 2023 #4 %1 gibi bir şeydi galiba. Ama onunla kalmıyor ender havuzda olsa bile bazı kasalar değersiz oluyor. Güzel bir şey çıkması 10 binde 1 falandır. Artı 0 Eksi
%1 gibi bir şeydi galiba. Ama onunla kalmıyor ender havuzda olsa bile bazı kasalar değersiz oluyor. Güzel bir şey çıkması 10 binde 1 falandır.
KS KS B birsakanedersin Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #5 Phomeus dedi: All CS2 Cases - CSGO Database CS2 Cases (also known as Weapon Cases) were introduced in the Arms Deal update. Players have a chance to receive a case at the end of a match. www.csgodatabase.com %1 olarak gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Sağ ol. Artı 0 Eksi
Phomeus dedi: All CS2 Cases - CSGO Database CS2 Cases (also known as Weapon Cases) were introduced in the Arms Deal update. Players have a chance to receive a case at the end of a match. www.csgodatabase.com %1 olarak gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Sağ ol.
Phomeus Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 845 Çözümler 14 12 Mayıs 2023 #6 birsakanedersin dedi: Sağ ol. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam çözüm olarak işaretlerseniz sonra merak edenler de görür. Artı 0 Eksi
birsakanedersin dedi: Sağ ol. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam çözüm olarak işaretlerseniz sonra merak edenler de görür.
KS KS B birsakanedersin Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #7 Phomeus dedi: Rica ederim hocam çözüm olarak işaretlerseniz sonra merak edenler de görür. Genişletmek için tıkla... Keşke işaretleyebilsem ama ben konu açtığım için manuel olarak işaretleyemiyorum zaten bilerek altına sağ ol yazdım ki çözüm seçsin diye de seçmedi. Artı 0 Eksi
Phomeus dedi: Rica ederim hocam çözüm olarak işaretlerseniz sonra merak edenler de görür. Genişletmek için tıkla... Keşke işaretleyebilsem ama ben konu açtığım için manuel olarak işaretleyemiyorum zaten bilerek altına sağ ol yazdım ki çözüm seçsin diye de seçmedi.
Phomeus Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 845 Çözümler 14 12 Mayıs 2023 #8 birsakanedersin dedi: Keşke işaretleyebilsem ama ben konu açtığım için manuel olarak işaretleyemiyorum zaten bilerek altına sağ ol yazdım ki çözüm seçsin diye de seçmedi. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağ olun. Artı 0 Eksi
birsakanedersin dedi: Keşke işaretleyebilsem ama ben konu açtığım için manuel olarak işaretleyemiyorum zaten bilerek altına sağ ol yazdım ki çözüm seçsin diye de seçmedi. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağ olun.