CS:GO Engine Error hatası

İşletim sistemi
Windows 7

Arda3453

Centipat
Arkadaşlar sürekli bu hatayı alıyorum. 1 haftadır uğraşıyorum, olmuyor, olmuyor, olmuyor. Yardım edin. Steam'den kaç kere dosyaları doğruladım, başka ayarlar da yaptım, olmuyor. Eskiden böyle bir hata yoktu.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    62,2 KB · Görüntüleme: 76
Hata da belirtilen .vpk dosyasını silip doğrulama yapma deneyin olmazsa bütün .vpk dosyalarını silip deneyin ama muhtemelen siz baştan yükleyip denemişsinizdir.

Tabi bütün bunları yaparken Steam'i kapatıp yönetici olarak açıp deneyin.

Tahminimce bu hata Windows 7'den kaynaklanıyor en kısa zamanda Windows 10'a geçmenizi öneririm. Güvenlik olarak da tehlikedesiniz.

Hata da belirtilen .vpk dosyasını silip doğrulama yapma deneyin olmazsa bütün .vpk dosyalarını silip deneyin ama muhtemelen siz baştan yükleyip denemişsinizdir.

Tabi bütün bunları yaparken Steam'i kapatıp yönetici olarak açıp deneyin.

Tahminimce bu hata Windows 7'den kaynaklanıyor en kısa zamanda Windows 10'a geçmenizi öneririm. Güvenlik olarak da tehlikedesiniz.
oyunu silip tekrar yükledim ama aynısı bide biraz bütçem yok hdd kötü oyüzden win10 kasar diye yüklemedim para olmadığı için ssd de alamıyorum napıcam bilmiyorum :(

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı