X xgamexxx Hectopat Katılım 17 Haziran 2016 Mesajlar 175 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2016 #1 Merhaba arkadaşlar. CS:GO satın aldım fakat böyle diyor. Önbelleği doğrula dedim fakat yine olmuyor lütfen el atın. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 2,5 KB · Görüntüleme: 114 Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2016
Merhaba arkadaşlar. CS:GO satın aldım fakat böyle diyor. Önbelleği doğrula dedim fakat yine olmuyor lütfen el atın.
A AeTh9sha Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Nisan 2014 Mesajlar 1.950 Makaleler 3 Çözümler 2 6 Aralık 2016 #2 Bu sorunu yaşama sebebin oyunun CRACK olmasıdır. Eğer oyunu yeni aldıysan, oyunu silip tekrar yükle sorunun çözülecektir. Kalan oyun verilerini oyunun kurulu olduğu bölümden el ile temizle.
Bu sorunu yaşama sebebin oyunun CRACK olmasıdır. Eğer oyunu yeni aldıysan, oyunu silip tekrar yükle sorunun çözülecektir. Kalan oyun verilerini oyunun kurulu olduğu bölümden el ile temizle.
X xgamexxx Hectopat Katılım 17 Haziran 2016 Mesajlar 175 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2016 #3 Cracked Steam diye bir steam var ordan oynuyorum her oyun var sonucta steam oyunu değilmi ?
A AeTh9sha Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Nisan 2014 Mesajlar 1.950 Makaleler 3 Çözümler 2 6 Aralık 2016 #4 Oyun orijinal değil işte sorun ondan kaynaklanıyor. xgamexxx dedi: CS:GO satın aldım. Genişletmek için tıkla... Ayrıca neden yalan söylüyorsun? Sanırım bu forumda korsana destek verilmediğini biliyorsundur.
Oyun orijinal değil işte sorun ondan kaynaklanıyor. xgamexxx dedi: CS:GO satın aldım. Genişletmek için tıkla... Ayrıca neden yalan söylüyorsun? Sanırım bu forumda korsana destek verilmediğini biliyorsundur.