CS:GO Envanter Dizme

blavlmao

Hectopat
Makaleler
1
Yer
36
60 lira param var, sevdiğim silahlar:

AK-47
M4A1-S
USP-S
P250
Deagle
AWP

Şu an indirimde olan çıkartma kapsüllerinden 10-15 tane topladım, ne kadar beklemem gerekir kâr etmem için? 5-10 lira etsem bile benim için yeterli. 60 lirayla envanterden daha mantıklı şeyler yapılabilir diyorsanız da yazabilirsiniz.

Hocam, topladığınız şeyin linkini verebilir misiniz?

60 TL'ye dediğin silahlara güzel skinler biraz zor sadece 60 TL'yi bir silaha kullansan bile zor bence tavsiyem ya bütçeni arttır ya da alma ama tabii sen bilirsin. Kapsüller kısa süreliğine satışta olacak diye tahmin ediyorum. Piyasadaki kapsüller bitince fiyatı artar kesin bir şey söyleyemeyiz ama kısa süre olmayacak fiyat artışı.

Beklemeyi pek sevmeyen bir insanım. Şimdi bir tane açtım, 16 liralık sticker geldi, hepsini açsam mı? Ne de olsa maliyeti çıkardım.

Sattım oyun aldım ben. İlla istiyorsanız:

AK-47 | Seçkin yapım / Görevde Kullanılmış
AWP | Dış İskelet / Görevde Kullanılmış
M4A1-S | Geri Dönüş / Görevde Kullanılmış
USP-S | Muhafız / Görevde Kullanılmış
DEAGLE | Işık hüzmesi / Görevde Kullanılmış

Bir de aldığın kapsülleri satarken Steam %15 kesiyor ona dikkat ederek sat. Biraz kara geçince aslında Steam'e gidiyor. O yüzden uzun süreler beklemeni tavsiye ederim. Kafandan çıkar o kapsülleri tabii ki fiyatlarına arada bak ama satmayı düşünme.
Bu bir risk ama yapabilirsin tabii ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…