ExE.1 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 586 14 Nisan 2021 #1 Nedeni nedir? Yoğunluk mudur, başka bir şey midir?
aydos Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.745 Makaleler 1 Çözümler 14 14 Nisan 2021 #2 Sunucularda sıkıntı var. Tek çare beklemek. Herkeste durum sizdeki gibi. Durumu takip edebilirsiniz: Steam Status Is Steam Down? Current status of the Steam client, Steam store, Steam community, Counter-Strike 2 and Dota 2. steamstat.us Sürprizbozan Açılan 100. konu olduğu için kopyala yapıştır yapıyorum artık. Aşağıdaki değerler ile unknown arasında gidip duruyor.
Sunucularda sıkıntı var. Tek çare beklemek. Herkeste durum sizdeki gibi. Durumu takip edebilirsiniz: Steam Status Is Steam Down? Current status of the Steam client, Steam store, Steam community, Counter-Strike 2 and Dota 2. steamstat.us Sürprizbozan Açılan 100. konu olduğu için kopyala yapıştır yapıyorum artık. Aşağıdaki değerler ile unknown arasında gidip duruyor.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.327 Makaleler 26 Çözümler 529 14 Nisan 2021 #3 Steam Status Is Steam Down? Current status of the Steam client, Steam store, Steam community, Counter-Strike 2 and Dota 2. steamstat.us Son birkaç gündür bir haller oluyor.
Steam Status Is Steam Down? Current status of the Steam client, Steam store, Steam community, Counter-Strike 2 and Dota 2. steamstat.us Son birkaç gündür bir haller oluyor.
2 231561 Gigapat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 5.224 Makaleler 1 Çözümler 348 15 Nisan 2021 #4 Sunucuları geçtim, 1 yıldır adam akıllı envanterime girebildiğim 1 hafta hatırlamıyorum Steam'de. Bir envanter sistemini düzeltemediler.
Sunucuları geçtim, 1 yıldır adam akıllı envanterime girebildiğim 1 hafta hatırlamıyorum Steam'de. Bir envanter sistemini düzeltemediler.
Furkan45 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2019 Mesajlar 1.205 Çözümler 3 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 15 Nisan 2021 #5 Ben de normal açılıyor hiç bir zaman hata olduğunu görmedim.
ExE.1 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 586 15 Nisan 2021 #6 aydos dedi: Sunucularda sıkıntı var. Tek çare beklemek. Herkeste durum sizdeki gibi. Durumu takip edebilirsiniz: Steam Status Is Steam Down? Current status of the Steam client, Steam store, Steam community, Counter-Strike 2 and Dota 2. steamstat.us Sürprizbozan Açılan 100. konu olduğu için kopyala yapıştır yapıyorum artık. Aşağıdaki değerler ile unknown arasında gidip duruyor. Eki Görüntüle 974807 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Emir M. dedi: Steam Status Is Steam Down? Current status of the Steam client, Steam store, Steam community, Counter-Strike 2 and Dota 2. steamstat.us Eki Görüntüle 974803 Son birkaç gündür bir haller oluyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ve evet birşey farkettim CS:GO'da yoldaş girilmiyor. 30 - 32 dk arası bekledim ama nafile, neyse tekrardan teşekkürler.
aydos dedi: Sunucularda sıkıntı var. Tek çare beklemek. Herkeste durum sizdeki gibi. Durumu takip edebilirsiniz: Steam Status Is Steam Down? Current status of the Steam client, Steam store, Steam community, Counter-Strike 2 and Dota 2. steamstat.us Sürprizbozan Açılan 100. konu olduğu için kopyala yapıştır yapıyorum artık. Aşağıdaki değerler ile unknown arasında gidip duruyor. Eki Görüntüle 974807 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Emir M. dedi: Steam Status Is Steam Down? Current status of the Steam client, Steam store, Steam community, Counter-Strike 2 and Dota 2. steamstat.us Eki Görüntüle 974803 Son birkaç gündür bir haller oluyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ve evet birşey farkettim CS:GO'da yoldaş girilmiyor. 30 - 32 dk arası bekledim ama nafile, neyse tekrardan teşekkürler.