CS:GO envanter önerisi

Bruhness

Hectopat
Daha fazla  
Evet CS:GO kumar sitelerinde 400 lira zarara girdikten sonra 1600 liram kaldı bende ne yapayım dedim envanteri yenileyeyim dedim biraz https://steamcommunity.com/id/Zedness_/ bu benim envanter sizce neleri değiştireyim? Ct ajanını değiştirmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ak, M4A1 ve USP değiş bence.

Ya da ucuzundan bir bıçak alabilirsin direkt.

Bıçak almayı düşünüyorum ama pahalı bir bıçak alacağım alırsam o yüzden şimdilik almıyorum USP ve glock degiştim glocka mermi kraliçesi aldım USP'ye kabuk aldım ak ve m4'ü değiştireceğim bakalım ak de ice coaled aslında cok güzel.

İce Coaled'i ilk çıktığında ben de beğeniyordum fakat çok çabuk sıkılacağım bir skin gibi her zaman tercihim asiimovdan yana.

Stattrak™ AK-47 | kırmızı çizgi (eskimiş) 580 lira faze stickerları yapıştırmış manyak bir şey.

İce Coaled'i ilk çıktığında ben de beğeniyordum fakat çok çabuk sıkılacağım bir skin gibi her zaman tercihim asiimovdan yana.

Asimovu bir tek ben sevmiyorum herhalde.

Stattrak™ AK-47 | kırmızı çizgi (eskimiş) 580 lira faze stickerları yapıştırmış manyak bir şey.

Asimovu bir tek ben sevmiyorum herhalde.

Kırmızı çizgiyi oyun içinde incelemeden almayın, bir sayıyla durumu belli oluyordu ne deniyor hatırlayamadım şu an o düşükse çok kötü gözükebiliyor skin.

Kırmızı çizgiyi oyun içinde incelemeden almayın, bir sayıyla durumu belli oluyordu ne deniyor hatırlayamadım şu an o düşükse çok kötü gözükebiliyor skin.

Float? Evet inceleyerek bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…