A Ahmet Drms Centipat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #1 CS:GO bende gözükmüyor, Prime satın al diyor. Bir de envantere ulaşılamıyor. Dosya Ekleri IMG-20230410-WA0013.jpg 105,8 KB · Görüntüleme: 79
mayuice Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 459 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #2 Seçkin olmadan envantere ulaşamıyor olabilirsiniz hata değil bilerek yapılmıştır.
Eagle_Paw Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 5.649 Çözümler 10 Yer İstanbul 10 Nisan 2023 #3 Envanter gidip geliyor bu aralar. Bende de aynı şekilde.
Lyraess Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2018 Mesajlar 2.197 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 - RX6700XT - 8x4 3000 MHz Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #4 mayuice dedi: Seçkin olmadan envantere ulaşamıyor olabilirsiniz hata değil bilerek yapılmıştır. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi. Valve sevgili değil, böyle şeyler yapmaz. Ahmet Drms dedi: CS:GO bende gözükmüyor, Prime satın al diyor. Bir de envantere ulaşılamıyor. Genişletmek için tıkla... Source 2'den dolayı oyuncu akını olduğu için envanter, pazar gibi şeyler gidip geliyor şu sıra. Normal, zamanla düzelir.
mayuice dedi: Seçkin olmadan envantere ulaşamıyor olabilirsiniz hata değil bilerek yapılmıştır. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi. Valve sevgili değil, böyle şeyler yapmaz. Ahmet Drms dedi: CS:GO bende gözükmüyor, Prime satın al diyor. Bir de envantere ulaşılamıyor. Genişletmek için tıkla... Source 2'den dolayı oyuncu akını olduğu için envanter, pazar gibi şeyler gidip geliyor şu sıra. Normal, zamanla düzelir.
mayuice Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 459 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #5 Lyraess dedi: Yanlış bilgi. Valve sevgili değil, böyle şeyler yapmaz. Source 2'den dolayı oyuncu akını olduğu için envanter, pazar gibi şeyler gidip geliyor şu sıra. Normal, zamanla düzelir. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam ben seçkin olmadan CS:GO itemlerini kullanamaz diye düşünmüştüm. Kusura bakmayın.
Lyraess dedi: Yanlış bilgi. Valve sevgili değil, böyle şeyler yapmaz. Source 2'den dolayı oyuncu akını olduğu için envanter, pazar gibi şeyler gidip geliyor şu sıra. Normal, zamanla düzelir. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam ben seçkin olmadan CS:GO itemlerini kullanamaz diye düşünmüştüm. Kusura bakmayın.
6 627848 Decapat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 802 Çözümler 3 10 Nisan 2023 #6 Lyraess dedi: Yanlış bilgi. Valve sevgili değil, böyle şeyler yapmaz. Source 2'den dolayı oyuncu akını olduğu için envanter, pazar gibi şeyler gidip geliyor şu sıra. Normal, zamanla düzelir. Genişletmek için tıkla... Abi bende de var aynı sıkıntı satın al diyor 250 tl ye zaten bende yok muydu korkudan öldüm ya.
Lyraess dedi: Yanlış bilgi. Valve sevgili değil, böyle şeyler yapmaz. Source 2'den dolayı oyuncu akını olduğu için envanter, pazar gibi şeyler gidip geliyor şu sıra. Normal, zamanla düzelir. Genişletmek için tıkla... Abi bende de var aynı sıkıntı satın al diyor 250 tl ye zaten bende yok muydu korkudan öldüm ya.