A Ata Karakaş Hectopat Katılım 8 Eylül 2016 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2016 #1 Beyler hesabımı satacağım için envanterimi satmayı düşünüyorum. İlgilenen olursa yazsın karambit, asimov, tarzı item mevcut iyi forumlar.
Beyler hesabımı satacağım için envanterimi satmayı düşünüyorum. İlgilenen olursa yazsın karambit, asimov, tarzı item mevcut iyi forumlar.
S sedo0123 Kilopat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 231 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2016 #2 Asiimov görünüşü nasıl?
A Ata Karakaş Hectopat Katılım 8 Eylül 2016 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2016 #3 sedo0123 dedi: Asiimov görünüşü nasıl? Genişletmek için tıkla... Steam Community :: Ata00 'Byzec Buradaki linkden inceleyebilirsiniz.
sedo0123 dedi: Asiimov görünüşü nasıl? Genişletmek için tıkla... Steam Community :: Ata00 'Byzec Buradaki linkden inceleyebilirsiniz.
Özgür Aslantekin Hectopat Katılım 8 Şubat 2016 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2016 #4 tüm itemleri kaça bırakırsın? birde bıçak hariç tüm itemleri kaça bırakırsın?
win987 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.440 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Dünya/ Dünya 25 Kasım 2016 #5 Asiimov'u benim Steam hesabım+CS:GO ile takas eder misin? Steam Community :: MR.!S!MS!Z .
A Ata Karakaş Hectopat Katılım 8 Eylül 2016 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2016 #6 win987 dedi: Asiimov'u benim Steam hesabım+CS:GO ile takas eder misin? Steam Community :: MR.!S!MS!Z . Genişletmek için tıkla... Sadece nakit kardeşim.
win987 dedi: Asiimov'u benim Steam hesabım+CS:GO ile takas eder misin? Steam Community :: MR.!S!MS!Z . Genişletmek için tıkla... Sadece nakit kardeşim.
Özgür Aslantekin Hectopat Katılım 8 Şubat 2016 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2016 #7 Ata Karakaş dedi: Sadece nakit kardeşim. Genişletmek için tıkla... hocam fiyat istemiştim sizden ama görmediniz sanırım?
Ata Karakaş dedi: Sadece nakit kardeşim. Genişletmek için tıkla... hocam fiyat istemiştim sizden ama görmediniz sanırım?
A Ata Karakaş Hectopat Katılım 8 Eylül 2016 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2016 #8 Özgür Aslantekin dedi: tüm itemleri kaça bırakırsın? birde bıçak hariç tüm itemleri kaça bırakırsın? Genişletmek için tıkla... Kardeşim tüm herşeyi alırsan elbette indirim yaparım. 30 dakika içinde fiyatları yazarım. Şuanda eve geçiyorum. Ata Karakaş dedi: Kardeşim tüm herşeyi alırsan elbette indirim yaparım. 30 dakika içinde fiyatları yazarım. Şuanda eve geçiyorum. Genişletmek için tıkla... Usta her şey karambit dahil 360 TL. Karambit olmadan 120 TL Hesap ile almak istersen biraz daha indirim yapabilirim.
Özgür Aslantekin dedi: tüm itemleri kaça bırakırsın? birde bıçak hariç tüm itemleri kaça bırakırsın? Genişletmek için tıkla... Kardeşim tüm herşeyi alırsan elbette indirim yaparım. 30 dakika içinde fiyatları yazarım. Şuanda eve geçiyorum. Ata Karakaş dedi: Kardeşim tüm herşeyi alırsan elbette indirim yaparım. 30 dakika içinde fiyatları yazarım. Şuanda eve geçiyorum. Genişletmek için tıkla... Usta her şey karambit dahil 360 TL. Karambit olmadan 120 TL Hesap ile almak istersen biraz daha indirim yapabilirim.