CS:GO envanterdeki Stockholm kapsüllerine ne yapılmalı?

Mimar20

Hectopat
Stockholm 2021 efsaneler ve şampiyonalar kapsüllerinden 160 + 160 toplamda 320 adet almıştım. 3₺den aldığım bu kapsüllerin biri 9.90 biri 6.00 ₺ oldu satıp satmama arasında kaldım sizce bu fiyatlar uçar mı bekleyeyim mi yoksa satıp başka bir şeye mi yatırayım? İlerleyen günlerde beklediğiniz bir turnuva falan var mı? Önerilere açığım yorum yaparsanız sevinirim.

RMR turnuvaları 1-2 haftaya bitecek. Sonrası ne olur bilemem. Bence Legends kapsüllerinin yarısını şimdi sat. Nisan ortası duruma bakarsın, eğer yükselmişse bir yarısını satıp 40 tanesini birkaç yıl saklarsın. Antwerp turnuvasında ne olacağı belli değil. Savaş yüzünden NaVi oynamayabilir bile. Virtus.pro ve diğer Rus takımları riskli şu an.

Hedefine ulaştıysan bir miktar satabilirsin hepsini satmak zorunda değilsin. Uzun vadede değer kaybeden item görmedim.

Turnuvanın bitimine doğru şampiyon olan takıma göre efsaneler kapsülündeki bir takım mesela şampiyon olsa kapsül fiyatı artmaz mı ?

RMR nasıl 1-2 haftaya bitecek dostum Nisan sonuna doğru başlıyor RMR.

Fiyatı nasıl etkiler peki?
RMR'de iyi performans sergilen takımlarınkini tut, eskisi kadar etki etmiyor artık ama bir miktar artacaktır.
Acele etme RMR bitişini bekle ama tam ters etki de yapabilir. Navi, G2, Gambit, VP harici elden çıkarabilirsin.
Renegades, ENCE gibi takımların varsa onları çıkarabilirsin elden.

Yok bende sadece bunlar var beklemeye devam edeyim o zaman.

Bu kapsüllerin içinden oradaki takımlardan birini mi verecek?
Öyleyse güzel kapsüller EG hariç diğerleri hala revaçta olan takımlar.

Bu kapsüllerin içinden oradaki takımlardan birini mi verecek?
Öyleyse güzel kapsüller EG hariç diğerleri hala revaçta olan takımlar.

Bu kapsüllerin içinde hangi takımın stickerları olduğunu gösteriyor, ona göre de fiyatı ortaya çıkıyor diye biliyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…