A Atakan Kuskaya Megapat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2016 #1 Steamden Cs:Go oyununu aldım fakat oyuna girdiğimde online giremiyorum ya da envanterimi yönetemiyorum. Envantere ulaşılamadı gibi bir hata alıyorum yardım eder misiniz?
Steamden Cs:Go oyununu aldım fakat oyuna girdiğimde online giremiyorum ya da envanterimi yönetemiyorum. Envantere ulaşılamadı gibi bir hata alıyorum yardım eder misiniz?
LoyalViper Hectopat Katılım 4 Şubat 2016 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2016 #2 Arkadaşından paylaşım mı yaptın ?
A Atakan Kuskaya Megapat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2016 #3 steamde öle bir ayar yapmadım fakat aynı pcde iki hesap arası geçiş yapıyorum.
E emirhann14 Hectopat Katılım 6 Aralık 2013 Mesajlar 22 10 Şubat 2016 #4 İnternetin yavaş olabilir. Ve ya steamin serverlerinde sıkıntı vardır.Bir ihtimalde steam ile arandaki bağlantıda problem olabilir.
İnternetin yavaş olabilir. Ve ya steamin serverlerinde sıkıntı vardır.Bir ihtimalde steam ile arandaki bağlantıda problem olabilir.