5 506003 Decapat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 73 Çözümler 2 16 Nisan 2023 #1 CS'de envantere şu an ulaşılamıyor. Daha sonra tekrar deneyin diye bir sorun yaşıyorum. Bu sabah hesabıma biri girmeye çalıştı ama Allah'tan Steam Guard korumasında hesap. Acaba biri girmeye çalıştı diye mi sorun yaşıyorum.
CS'de envantere şu an ulaşılamıyor. Daha sonra tekrar deneyin diye bir sorun yaşıyorum. Bu sabah hesabıma biri girmeye çalıştı ama Allah'tan Steam Guard korumasında hesap. Acaba biri girmeye çalıştı diye mi sorun yaşıyorum.
ismimberkay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.034 Çözümler 43 Yer Miami, FL 16 Nisan 2023 #2 Steam sürekli çöküyor senlik değil. Artı 1 Eksi Çözüm
kadir_26 Decapat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2023 #3 Hayır, şu an Valve sunucuları ile ilgili bir sorun. Web üzerinden ben giriş yapabiliyorum ama uygulama olarak bende de aynı sorun var. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2023 Artı 1 Eksi
Hayır, şu an Valve sunucuları ile ilgili bir sorun. Web üzerinden ben giriş yapabiliyorum ama uygulama olarak bende de aynı sorun var.
V vhojens Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 1.948 Çözümler 13 16 Nisan 2023 #4 Sürekli basıp zorlarsanız açabilirsiniz. Sabırlı olup çok basın. Artı 1 Eksi
E Equa Kilopat Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 475 Çözümler 3 16 Nisan 2023 #5 506003 dedi: CS'de envantere şu an ulaşılamıyor. Daha sonra tekrar deneyin diye bir sorun yaşıyorum. Bu sabah hesabıma biri girmeye çalıştı ama Allah'tan Steam Guard korumasında hesap. Acaba biri girmeye çalıştı diye mi sorun yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an ben de giremiyorum. Sunucularda sorun olabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2023 Artı 1 Eksi
506003 dedi: CS'de envantere şu an ulaşılamıyor. Daha sonra tekrar deneyin diye bir sorun yaşıyorum. Bu sabah hesabıma biri girmeye çalıştı ama Allah'tan Steam Guard korumasında hesap. Acaba biri girmeye çalıştı diye mi sorun yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an ben de giremiyorum. Sunucularda sorun olabilir.
KS KS 5 506003 Decapat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 73 Çözümler 2 16 Nisan 2023 #6 vhojens dedi: Sürekli basıp zorlarsanız açabilirsiniz. Sabırlı olup çok basın. Genişletmek için tıkla... Aga işe yaradı. Son düzenleme: 16 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
vhojens dedi: Sürekli basıp zorlarsanız açabilirsiniz. Sabırlı olup çok basın. Genişletmek için tıkla... Aga işe yaradı.
kurtbaba Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 91 16 Nisan 2023 #7 506003 dedi: CS'de envantere şu an ulaşılamıyor. Daha sonra tekrar deneyin diye bir sorun yaşıyorum. Bu sabah hesabıma biri girmeye çalıştı ama Allah'tan Steam Guard korumasında hesap. Acaba biri girmeye çalıştı diye mi sorun yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... 1 haftadır böyle Steam'in düzeltmesini bekliyoruz. Artı 1 Eksi
506003 dedi: CS'de envantere şu an ulaşılamıyor. Daha sonra tekrar deneyin diye bir sorun yaşıyorum. Bu sabah hesabıma biri girmeye çalıştı ama Allah'tan Steam Guard korumasında hesap. Acaba biri girmeye çalıştı diye mi sorun yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... 1 haftadır böyle Steam'in düzeltmesini bekliyoruz.