CS:GO envanteri açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Gameking66641

Femtopat
Daha fazla  
CS:GO 2018 oynuyorum CS2 için bilgisayarım yetmiyor :/
Ben envanterimi açamıyorum fakat diğerleri açabiliyor buna bir çözüm var mıdır? (panorama güncellemesinden önce)

Ek olarak şunu söylemek istiyorum. Steam envanterimden herhangi bir skine tıkladıktan sonra oyunda inceleye tıklıyorum ve oradan denesem de yine olmuyor.

Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\steam.inf konumuna gidip .inf dosyasını açın "ClientVersion" ve "ServerVersion" değerlerini 2000258 olarak değiştirin bunun yardımcı olması gerek.

Envanterinizi CS:GO içerisinde kullanmaktan bahsediyorsunuz değil mi? Umarım yanlış anlamamışımdır.

Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\steam.inf konumuna gidip .inf dosyasını açın "ClientVersion" ve "ServerVersion" değerlerini 2000258 olarak değiştirin bunun yardımcı olması gerek.

Envanterinizi CS:GO içerisinde kullanmaktan bahsediyorsunuz değil mi? Umarım yanlış anlamamışımdır.
evet csgo içerisinde kullanmaktan bahsediyorum öneriyi deniyeceğim

denedim fakat yine envanterime giremiyorum (CS:GO içerisinden) envanter yazısının üstü gri ve tıkladığımda girmiyor.

evet csgo içerisinde kullanmaktan bahsediyorum öneriyi deniyeceğim

denedim fakat yine envanterime giremiyorum (CS:GO içerisinden) envanter yazısının üstü gri ve tıkladığımda girmiyor.
Farklı değer girmek gerekiyor olabilir güncellemelerden dolayı, kendim denemediğim için bildiğim kadarını yazdım. Sayıyı 2000482 olarak değiştirip deneyin. Ayrıca şöyle bir Steam rehberi gördüm, bu da işe yarayabilir.

Farklı değer girmek gerekiyor olabilir güncellemelerden dolayı, kendim denemediğim için bildiğim kadarını yazdım. Sayıyı 2000482 olarak değiştirip deneyin. Ayrıca şöyle bir Steam rehberi gördüm, bu da işe yarayabilir.
patch version vs. onlara baktım fakat olmuyor hala envanter tuşu gri ve tıklanamaz halde. Sürüm 2018 yani panorama güncellemesinden önce.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı