CS:GO envanteri nasıl daha iyi hale getirilebilir?

Makaleler
3
Yer
Samsun
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Case: Xigmatek Venom X | MBO: Asus TUF B450-PRO GAMING | CPU: AMD Ryzen™ 5 3600X , @ 3.8GHz | CPU Cooler: Stock | RAM: Crucial 16GB (2x8GB) Ballistix Sport LT Gray DDR4 @ 3000MHz | GPU: ASUS RADEON™ RX 5700XT 8GB GDDR6 @ 1905 MHz 256-bit | PSU: XIGMATEK X-POWER 650W 80+ | SSD: Kingston 480GB HyperX Fury 3D | M.2 SSD : 1 WD 240GB Sata Green M.2 SSD | Display: AOC Q3279VWFD8 |
Meslek
Üniversite Öğrencisi
Merhaba, ne almam gerek bir fikrim yok. Enventerimi nasıl daha iyi hale getirebilirim? (bıçak ve eldiven hariç.)

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternette bütçenize göre envanter dizme videoları bulunmakta, onlardan yardım alabilirsiniz.
Genel olarak uyumlu skinler seçmeye çalışın.

Gözüne güzel gözüken ve hiç skinin olmayan silahlara skin alabilirsin. Onun dışında para kaybetmeden skinlerini değiştirmek istiyorsan trade siteleriyle yapabilirsin.

Merhaba, ne almam gerek bir fikrim yok. Enventerimi nasıl daha iyi hale getirebilirim? (bıçak ve eldiven hariç.)

Eki Görüntüle 1750684
Hocam elinizdekileri kullanmaya çalışın. Bir yerden sonra bağımlılık oluyor. Zamanında 100-150 liraya envanter düzüp onunda devam ederim diyordum. Şu an eldiven+bıçak var, 5000tlyi geçiyor hala yükseltme cadıları geliyor arada.

Kumar bağımlılığı felan hikaye ilk başta 5 tl vardı kartta bir iki skin alayım dedim şuan 400 tl yatırdım ve yolun başındayım. Ama zorla durduruyorum kendimi bayram harçlıklarınıda yatırmamak için.

Skinleri aldıktan sonra "Ben niye bunu yaptım ki, bu parayı daha iyi değerlendirebilirim." dedim, takas banı kalkınca satarım dedim ama takas banı kalkmadan 20 dolar kâr edince şimdilik yaza kadar tutmayı planlıyorum. Daha da yatırmam yani umarım.

CS dediğiniz oyun başucu oyunu ve ciddi saat oynayan insanlar var. Bence satmayın kullanın.

Maalesef olay dediğiniz gibi oldu hocam. Başta sadece 100TL'lik eventer vardı sonra kasalar birikti düşe düşe sonra sattım onları. Bakiye oldu sonra dedim dur şunun üstüne 100 daha erkleyim şunu alayım, hazır almışken şunu da alayım dedim. Resmen bağımlılık oldu.

Hocam konudan biraz bağımsız olsa da eğer envanter dizecekseniz lütfen hesabınızın güvenliğine ciddi derecede özen gösterin. İnsanlar sağda solda gezen bot steam hesapları ve sahte dolandırıcı skin siteleri yüzünden on bin dolarlık, yüz bin tl'lik envanterlerini kaybediyorlar ve bu işin hukuki boyutu da yok gibi bir şey. Senin skinini alan bir daha kaybolur gider bulamazsın çünkü uluslararası boyutlara ulaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…