Gereksiz silahlara gereksiz satın alımlar, kötü bir para yönetimi olmuş. Ayda yılda bir oynayacağınız silahlara bu kadar para vermek mantıksız bence, o paraya AK skini alabilirdiniz. Veya ajan.
Gereksiz silahlara gereksiz satın alımlar, kötü bir para yönetimi olmuş. Ayda yılda bir oynayacağınız silahlara bu kadar para vermek mantıksız bence, o paraya AK skini alabilirdiniz. Veya ajan.
Tüm envanterimdeki silahlarda skin olmasını istediğimden dolayı böyle bir tercih yaptım. Para sıkıntım olmadığından dolayı da fiyatlara pek dikkat etmedim. T'de AK, CT'de M4 oynamıyorum yani oyun stilim neticesinde bir oyun içerisinde buradaki skinlerin bir çoğunu kullanıyorum. Genel olarak eğlence için oynuyorum. FACEIT'te rank kasarken MM'de trollüyorum bundan dolayı farklı skinleri aktif olarak kullanıyorum. Ayrıca ajan almayı düşünmüyorum. Yorumun için teşekkürler. ^-^
Konunun uzerinden biraz geçmis ama. Ft mi MW mi FN mi bilmem ama kötü durmuyor. Bir tek ben m4ü sevmedim. Skinin kendisini sevmiyorum. Ajan almanizi tavsiye etmem her operasyon geldiginde bir ajan paketide geliyor operasyonla ajan alirsin.