CS:GO envanteri nasıl?

504940

Centipat
Sizce CS:GO envanterim nasıl? Five-seven'ı yeni aldım fakat içime sinmedi. SSG 08'i ise yakın zamanda Turbo peek ile değiştireceğim.

1682910672419.jpeg

1682910684599.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Müzik kiti olarak EZ4ence daha iyi olurdu. M4A1s skini nasıl, memnun musunuz ben de almayi düşünüyorum.

Her silaha skin almaktansa genel olarak kullandığınız silahlara daha güzel skinler almanızı öneririm.

Müzik kiti olarak EZ4ence daha iyi olurdu. M4A1s skini nasıl, memnun musunuz ben de almayi düşünüyorum.
Gayet güzel duruyor, öneririm ama
Gereksiz silahlara gereksiz satın alımlar, kötü bir para yönetimi olmuş. Ayda yılda bir oynayacağınız silahlara bu kadar para vermek mantıksız bence, o paraya AK skini alabilirdiniz. Veya ajan.
Tüm envanterimdeki silahlarda skin olmasını istediğimden dolayı böyle bir tercih yaptım. Para sıkıntım olmadığından dolayı da fiyatlara pek dikkat etmedim. T'de AK, CT'de M4 oynamıyorum yani oyun stilim neticesinde bir oyun içerisinde buradaki skinlerin bir çoğunu kullanıyorum. Genel olarak eğlence için oynuyorum. FACEIT'te rank kasarken MM'de trollüyorum bundan dolayı farklı skinleri aktif olarak kullanıyorum. Ayrıca ajan almayı düşünmüyorum. Yorumun için teşekkürler. ^-^

Konunun uzerinden biraz geçmis ama. Ft mi MW mi FN mi bilmem ama kötü durmuyor. Bir tek ben m4ü sevmedim. Skinin kendisini sevmiyorum. Ajan almanizi tavsiye etmem her operasyon geldiginde bir ajan paketide geliyor operasyonla ajan alirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı