Şimşek McQueenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 1.753 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #11 AK Neon Devrimi skinine 270 TL'ye almıştım. 600 TLleri gördü ancak şuan 420 TL. Grandvizier dedi: Hepsinin fiyatını yazarsanız nakit olarak alabilirim şu an. Genişletmek için tıkla... Satmayı düşünmüyorum hocam hepsini birden belki birkaç tanesini satarım.
AK Neon Devrimi skinine 270 TL'ye almıştım. 600 TLleri gördü ancak şuan 420 TL. Grandvizier dedi: Hepsinin fiyatını yazarsanız nakit olarak alabilirim şu an. Genişletmek için tıkla... Satmayı düşünmüyorum hocam hepsini birden belki birkaç tanesini satarım.
Je m en fiche Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 3.393 Makaleler 1 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #12 Şimşek McQueenn dedi: Ak neon devrimi skinine 270 TL'ye almıştım. 600 tlleri gördü ancak şu an 420 TL. Satmayı düşünmüyorum hocam hepsini birden belki birkaç tanesini satarım. Genişletmek için tıkla... Panik yapma bekle AK-47 dediğin şey değer kaybetmez sadece kazanır. Satacak olsam ortalama skinleri olan silahları satardım.
Şimşek McQueenn dedi: Ak neon devrimi skinine 270 TL'ye almıştım. 600 tlleri gördü ancak şu an 420 TL. Satmayı düşünmüyorum hocam hepsini birden belki birkaç tanesini satarım. Genişletmek için tıkla... Panik yapma bekle AK-47 dediğin şey değer kaybetmez sadece kazanır. Satacak olsam ortalama skinleri olan silahları satardım.
Grandvizier Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 1.684 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #13 Şimşek McQueenn dedi: Ak neon devrimi skinine 270 TL'ye almıştım. 600 tlleri gördü ancak şu an 420 TL. Satmayı düşünmüyorum hocam hepsini birden belki birkaç tanesini satarım. Genişletmek için tıkla... AWP ile Deagle alırım herhalde zatan AWP satışta.
Şimşek McQueenn dedi: Ak neon devrimi skinine 270 TL'ye almıştım. 600 tlleri gördü ancak şu an 420 TL. Satmayı düşünmüyorum hocam hepsini birden belki birkaç tanesini satarım. Genişletmek için tıkla... AWP ile Deagle alırım herhalde zatan AWP satışta.
Denii Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 683 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #14 Şimşek McQueenn dedi: AK Neon Devrimi skinine 270 TL'ye almıştım. 600 TLleri gördü ancak şuan 420 TL. Satmayı düşünmüyorum hocam hepsini birden belki birkaç tanesini satarım. Genişletmek için tıkla... Profil linkini bırakır mısınız?
Şimşek McQueenn dedi: AK Neon Devrimi skinine 270 TL'ye almıştım. 600 TLleri gördü ancak şuan 420 TL. Satmayı düşünmüyorum hocam hepsini birden belki birkaç tanesini satarım. Genişletmek için tıkla... Profil linkini bırakır mısınız?
Şimşek McQueenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 1.753 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #15 Hocam satmak istemiyorum hiçbirsey istesem Bynogame üzerinden hallederim zaten işimi yine de teşekkür ederim.
Hocam satmak istemiyorum hiçbirsey istesem Bynogame üzerinden hallederim zaten işimi yine de teşekkür ederim.