Lise 3 öğrencisiyim. 40₺ vereyim mi envanteri fullemek için. Bana para vermek saçma geliyor (Sadece görünüş çünkü) ama çok güzel görünüyor. %60 alma taraftarıyım. Ne yapayım sizce?
CS:GO gibi banallaşmış bir oyuna yatırım yapmayı bırakın artık. Kendiniz de söylüyorsunuz salt görüntüden ibaret şeyler bu envanter denen zımbırtılar. 40 TL'ye cidden değmez diyorum ve yaklaşan kış indirimlerinde bu para ile daha iyi keyif alabileceğiniz oyunlar alma şansınız olduğu için bir süre beklemenizi tavsiye ediyorum.
Steam hesabımda 60₺ var. Cebimden para çıkmayacak ama ben yine de 40₺ bermeyeyim en iyisi. Kullandığım 6-7 silaha 10₺ ye bulurum. Teşekkürler herkese. 50₺ ya da oyunlar oyunlar
Hesabımda M9 bayonet var ama parasını şimdi birisi verse çok daha farklı şeyler yaparım.Aldıktan sonra ilk zamanlarda çok mutluydum ama bir zaman sonra sıkmaya başlıyor bende sen gibi düşünüp ilk 10tl-20tl yüklemekten buraya kadar geldim ama arkadaşlarında dediği gibi sadece görüntü..
Oyun almaktan da çekiniyorum. Cs Go ve GTA 5 var. CS yi oynuyorum ama GTA köşede duruyor. Malum 11. Sınıfız artık. Az daha koyup PUB G aldım. Arkadaşıma atıp nakite çevirdim yani. Teşekkürler hepinize.