Vesprimus Megapat Katılım 6 Ağustos 2015 Mesajlar 870 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İndie Game Developer 22 Aralık 2019 #1 Cyberpunk 2077 için, skinlerimi satmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Arayüz herşey değişmiş uzun zamandır yabancı kaldım bu konulara.
Cyberpunk 2077 için, skinlerimi satmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Arayüz herşey değişmiş uzun zamandır yabancı kaldım bu konulara.
Musa B. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ekim 2017 Mesajlar 1.638 Makaleler 4 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2019 #2 Bynogame üzerinden satabilirsin.
Darkisback Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2018 Mesajlar 3.975 Makaleler 6 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2019 #3 Oyunu Steam üzerinden alacaksanız, Steam üzerinden satabilirsiniz.
Vesprimus Megapat Katılım 6 Ağustos 2015 Mesajlar 870 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İndie Game Developer 22 Aralık 2019 #4 Darkisback dedi: Oyunu Steam üzerinden alacaksanız, Steam üzerinden satabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet Steam üzerinden sipariş edicem. Musa B. dedi: Bynogame üzerinden satabilirsin. Genişletmek için tıkla... Oradan satınca nakit olarak geçiyor mu?
Darkisback dedi: Oyunu Steam üzerinden alacaksanız, Steam üzerinden satabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet Steam üzerinden sipariş edicem. Musa B. dedi: Bynogame üzerinden satabilirsin. Genişletmek için tıkla... Oradan satınca nakit olarak geçiyor mu?
Darkisback Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2018 Mesajlar 3.975 Makaleler 6 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2019 #5 Vesprimus dedi: Evet Steam üzerinden sipariş edicem. Oradan satınca nakit olarak geçiyor mu? Genişletmek için tıkla... Bynogame üzerinden satarsanız yüksek bir komisyon ödemek zorunda kalacaksınız. Steam'de komisyon alıyor ancak Bynogame kadar değil. Ürünü Steam üzerinden alacaksanız, Steam üzerinden satınız.
Vesprimus dedi: Evet Steam üzerinden sipariş edicem. Oradan satınca nakit olarak geçiyor mu? Genişletmek için tıkla... Bynogame üzerinden satarsanız yüksek bir komisyon ödemek zorunda kalacaksınız. Steam'de komisyon alıyor ancak Bynogame kadar değil. Ürünü Steam üzerinden alacaksanız, Steam üzerinden satınız.
Musa B. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ekim 2017 Mesajlar 1.638 Makaleler 4 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2019 #6 Vesprimus dedi: Oradan satınca nakit olarak geçiyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet, fakat 60₺´lik itemden 35₺ veya 40₺ gelir diye hatırlıyorum. Steam üzerinden alıcaksanız direk Steam´de satın, uğraşmayın.
Vesprimus dedi: Oradan satınca nakit olarak geçiyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet, fakat 60₺´lik itemden 35₺ veya 40₺ gelir diye hatırlıyorum. Steam üzerinden alıcaksanız direk Steam´de satın, uğraşmayın.
Vesprimus Megapat Katılım 6 Ağustos 2015 Mesajlar 870 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İndie Game Developer 22 Aralık 2019 #7 Tamamdır teşekkür ederim. Biraz karıştırayım Steam'den satmak daha mantıklı. Konu kilitlenebilir.