CS:GO envanterin hepsini bıçak ile takaslamak mantıklı mı?

MehmetSLH

Hectopat
Makaleler
1
Bir takas sitesinde envanterimi komple alması ile gut knife night ft alabiliyorum. Sizce mantıklı olur mu?

Bence bu envanteri takaslayacağına eşyaları tek tek satıp gerekirse üstüne biraz daha para koyup öyle al. Takas siteleri değeri çok öldürüyor.

Bence bu envanteri takaslayacağına eşyaları tek tek satıp gerekirse üstüne biraz daha para koyup öyle al. Takas siteleri değeri çok öldürüyor.

Sadece üstüne 10 dolar eklemem gerekiyor oda bonuslarla birlikte 7 8 dolar ediyor sizce değer mi sonradan yavaş yavaş envanter dizerim diye düşündüm.

Bıçağı çok sevdiysen olabilir ama bence gerek yok. Skinlerin gayet güzel ve değer kaybetmeyecek skinler.

Bıçağı çok sevdiysen olabilir ama bence gerek yok. Skinlerin gayet güzel ve değer kaybetmeyecek skinler.

Bıçağım olsun istemişimdir hocam şu anda zaten gerektiği kadar değer kaybediyor skinler ben mantıklı bir yatırım olur mu açısından sormuştum.

Bıçağım olsun istemişimdir hocam şu anda zaten gerektiği kadar değer kaybediyor skinler ben mantıklı bir yatırım olur mu açısından sormuştum.

Bıçak iyidir kolay kolay ölmeyecek bir yatırım bence ak falan alırsın ilerleyen zamanda bıçak daha mantıklı ortalama kafa kafaya fiyat olarak da zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…