Nix1337 Femtopat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #1 CS 2 indirdikten sonra envanterimi goremez oldum ve hiçbir şey satamıyorum. Sadece oyun içinde gözüküyor. Sizde de öyle mi? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2023
CS 2 indirdikten sonra envanterimi goremez oldum ve hiçbir şey satamıyorum. Sadece oyun içinde gözüküyor. Sizde de öyle mi?
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.525 Makaleler 15 Çözümler 720 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #2 Evet. Envantere erişimde genel bir sorun var. Steam Status Is Steam Down? Current status of the Steam client, Steam store, Steam community, Counter-Strike 2 and Dota 2. steamstat.us Artı 1 Eksi
Evet. Envantere erişimde genel bir sorun var. Steam Status Is Steam Down? Current status of the Steam client, Steam store, Steam community, Counter-Strike 2 and Dota 2. steamstat.us
Y yzb_soner Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 389 1 Eylül 2023 #3 Nix1337 dedi: CS 2 indirdikten sonra envanterimi goremez oldum ve hiçbir şey satamıyorum. Sadece oyun içinde gözüküyor. Sizde de öyle mi? Genişletmek için tıkla... Hocam takaslarda falan sorunlar var CS 2'den dolayı sıkıntı yok. Artı 0 Eksi
Nix1337 dedi: CS 2 indirdikten sonra envanterimi goremez oldum ve hiçbir şey satamıyorum. Sadece oyun içinde gözüküyor. Sizde de öyle mi? Genişletmek için tıkla... Hocam takaslarda falan sorunlar var CS 2'den dolayı sıkıntı yok.
KS KS Nix1337 Femtopat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #4 wanetage dedi: Evet. Envantere erişimde genel bir sorun var. Eki Görüntüle 1927174 Steam Status Is Steam Down? Current status of the Steam client, Steam store, Steam community, Counter-Strike 2 and Dota 2. steamstat.us Genişletmek için tıkla... yzb_soner dedi: Hocam takaslarda falan sorunlar var CS 2'den dolayı sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Artı 0 Eksi
wanetage dedi: Evet. Envantere erişimde genel bir sorun var. Eki Görüntüle 1927174 Steam Status Is Steam Down? Current status of the Steam client, Steam store, Steam community, Counter-Strike 2 and Dota 2. steamstat.us Genişletmek için tıkla... yzb_soner dedi: Hocam takaslarda falan sorunlar var CS 2'den dolayı sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler