CS:GO envanterine skin geldi

AWP Kılcal damar, Prizma 2 kasa koleksiyonundan bir silah. Drop olarak düşmesi imkansız, takas geçmişinize, envanter geçmişinize, pazar geçmişinize bakın.

AWP kılcal damar, prizma 2 kasa koleksiyonundan bir silah. Drop olarak düşmesi imkansız, takas geçmişinize, envanter geçmişinize, pazar geçmişinize bakın.

Evet pazar geçmişinde gözüküyor ama ben satın aldığımı hatırlamıyorum nasıl olmuş olabilir acaba?

Evet pazar geçmişinde gözüküyor ama ben satın aldığımı hatırlamıyorum nasıl olmuş olabilir acaba?
Hesabınızın şifresini değiştirebilirsiniz, eğer başka birisi daha sizin bilgisayarınızı kullanıyorsa o almış olabilir.
Hesabınızın şifresini değiştirebilirsiniz, eğer başka birisi daha sizin bilgisayarınızı kullanıyorsa o almış olabilir.
Mümkün ise kaç liraya alındığını söyleyebilir misiniz?

Mümkün ise kaç liraya alındığını söyleyebilir misiniz?

Tabii, 2 lira 57 kuruş.

Hesabınıza birisi girip almış olabilir. Uyku sersemiyken ya da abiniz kardeşiniz varsa onlarda almış olabilir. Hırsızlar çoğunlukla parayla envanteri doldurup sonra takas zamanı gelince kendilerine takaslıyorlar.

Hesaba birisinin girdiğini zannetmiyorum zaten 11 şubatta alınmış çoktan takaslanırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…