CS:GO envanterinizi atın

Tabii ki son 1-2 senedir CS'yi sadece para için kullanıyorum. Operasyonlar, turnuvalar falan. Onlar olmadığında da 2 haftada bir ölüm maçı açıp dönüyorum kasa düşüyor 5-10 lira bir şey geliyor.

Bidaha ki operasyon ne zaman bi haber var mı? En son Ekim'de çıkacak diyorlardı boş çıktı.

Valla aynı durumdayız hocam geçen ay çıktım Faceit'ten oyunu komple kaldırdım bi ay kafa izni yapayım diye. Ama yılbaşında tekrar alıcam. Beraber girelim uyarsa rahat olur hem.
Faceit'e tekrar döner miyim hiç bilmiyorum, oynamayı düşündüğüm çok fazla hikayeli oyun var. Onların dışında yılbaşı itibariyle çok yoğun olacağım burun ameliyatım var ondan sonra finallerim falan var.

Peki hocam düşünürseniz ben buralardayım. Malum toxic çok oyuncu var adam akıllı oynayan arkadaşım da yok burdan birilerini bulmaya çalışıyorum.

Bayağı güzel envantermiş de eldiven yerine bıçak daha iyi olurmuş.

Aslında Butterfly - Slaughter (Factory New) için ayrı olarak para biriktiriyordum o zamanlar, bıçak olmamasının sebebi o. Yoksa o eldiveni satıp alacağım bıçak beni tatmin etmezdi zaten. Tabii kimine göre uçuk bir hedef olabilir bu bıçak. Sonra o dönem bazı şeyler ters gitti ve tüm hevesim de kaçtı, envanteri de komple elden çıkarttım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…