Tuna Özkan Hectopat Katılım 3 Ağustos 2016 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2018 #1 Hiçbir sorun yokken birden bu hatayla karşılaşmaya başladım. Antivirüs kapattım denedim, dosyaları doğruladım, silip yükledim, silip başka sürücüye yükledim hiçbir türlü sorunu çözemedim. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2018
Hiçbir sorun yokken birden bu hatayla karşılaşmaya başladım. Antivirüs kapattım denedim, dosyaları doğruladım, silip yükledim, silip başka sürücüye yükledim hiçbir türlü sorunu çözemedim. Ne yapmalıyım?
*ooofff uffff* Hectopat Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 507 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2018 #2 Access is denied 0x5 :: Counter-Strike: Global Offensive General Discussions Access is denied 0x5 :: Counter-Strike: Global Offensive General Discussions Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Nasıl çözülür 0x5 – 0x5 Belki yardımcı olabilirler. Artı 0 Eksi
Access is denied 0x5 :: Counter-Strike: Global Offensive General Discussions Access is denied 0x5 :: Counter-Strike: Global Offensive General Discussions Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Nasıl çözülür 0x5 – 0x5 Belki yardımcı olabilirler.
Halil Durgut Centipat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 1 30 Nisan 2020 #3 Kanka erisim engellendi hatasini nasil duzelttin? Bende aynisini yasiyorumda Faceit giremiyorim Artı 0 Eksi