Mehmet E. Güney Hectopat Katılım 20 Şubat 2017 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2017 #1 CS:GO'da FPS'im yüksek olmasına rağmen ESC'ye bastığımda 1 2 sn'lik takılmalar oluyor. Sizce normal mi? Görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Bilgisayarım; İşlemci: i3 4150 1151 Ekran Kartı: GeForce 750 Ti RAM: 10 GB Son düzenleyen: Moderatör: 26 Şubat 2017
CS:GO'da FPS'im yüksek olmasına rağmen ESC'ye bastığımda 1 2 sn'lik takılmalar oluyor. Sizce normal mi? Görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Bilgisayarım; İşlemci: i3 4150 1151 Ekran Kartı: GeForce 750 Ti RAM: 10 GB
P patpatpat Hectopat Katılım 24 Şubat 2017 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2017 #2 Mehmet E. Güney dedi: CS:GO'da FPS'im yüksek olmasına rağmen ESC'ye bastığımda 1 2 sn'lik takılmalar oluyor. Sizce normal mi? Görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Bilgisayarım; İşlemci: i3 4150 1151 Ekran Kartı: GeForce 750 Ti RAM: 10 GB Genişletmek için tıkla... Normal. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2017
Mehmet E. Güney dedi: CS:GO'da FPS'im yüksek olmasına rağmen ESC'ye bastığımda 1 2 sn'lik takılmalar oluyor. Sizce normal mi? Görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Bilgisayarım; İşlemci: i3 4150 1151 Ekran Kartı: GeForce 750 Ti RAM: 10 GB Genişletmek için tıkla... Normal.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Şubat 2017 #3 Takılması normal, bir çok kişide takılıyor ben dahil. Bu sorun çözülemez diye tahmin ediyorum veya 4 4'lük bir bilgisayarının olması lâzım.
Takılması normal, bir çok kişide takılıyor ben dahil. Bu sorun çözülemez diye tahmin ediyorum veya 4 4'lük bir bilgisayarının olması lâzım.
Mehmet E. Güney Hectopat Katılım 20 Şubat 2017 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2017 #4 efedesu dedi: Takılması normal, bir çok kişide takılıyor ben dahil. Bu sorun çözülemez diye tahmin ediyorum veya 4 4'lük bir bilgisayarının olması lâzım. Genişletmek için tıkla... Başka çözümü yok herhalde kötü bir şey. patpatpat dedi: Normal Genişletmek için tıkla... Normal derken biraz yardımın olmaz mı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2017
efedesu dedi: Takılması normal, bir çok kişide takılıyor ben dahil. Bu sorun çözülemez diye tahmin ediyorum veya 4 4'lük bir bilgisayarının olması lâzım. Genişletmek için tıkla... Başka çözümü yok herhalde kötü bir şey. patpatpat dedi: Normal Genişletmek için tıkla... Normal derken biraz yardımın olmaz mı?
A Artimenner Hectopat Katılım 3 Ekim 2016 Mesajlar 52 27 Şubat 2017 #5 Mehmet E. Güney dedi: Başka Çözümü Yok Heralde Kötü Bişey. Normal derken biraz yardımın olmazmı Genişletmek için tıkla... Normal, bende de oluyor o.
Mehmet E. Güney dedi: Başka Çözümü Yok Heralde Kötü Bişey. Normal derken biraz yardımın olmazmı Genişletmek için tıkla... Normal, bende de oluyor o.
Mehmet E. Güney Hectopat Katılım 20 Şubat 2017 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2017 #6 Artimenner dedi: Normal, bende de oluyor o. Genişletmek için tıkla... Acaba takılmaların olmasının nedeni PCçok güçlü olmadıgından mı yani hiç bir çözümü yok mu? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2017
Artimenner dedi: Normal, bende de oluyor o. Genişletmek için tıkla... Acaba takılmaların olmasının nedeni PCçok güçlü olmadıgından mı yani hiç bir çözümü yok mu?
Son Goku 7 Kilopat Katılım 26 Şubat 2017 Mesajlar 49 1 Mart 2017 #7 Bilgisayarının cidden çok iyi olması lazım mesala yeni nesil işlemci, GeForge GTX ekran kartı ve özellikle RAM'inin yüksek olması mesala 16 gb RAM.
Bilgisayarının cidden çok iyi olması lazım mesala yeni nesil işlemci, GeForge GTX ekran kartı ve özellikle RAM'inin yüksek olması mesala 16 gb RAM.
Mehmet E. Güney Hectopat Katılım 20 Şubat 2017 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2017 #8 Son Goku 7 dedi: Bilgisayarının cidden çok iyi olması lazım mesala yeni nesil işlemci, GeForge GTX ekran kartı ve özellikle RAM'inin yüksek olması mesala 16 gb RAM. Genişletmek için tıkla... Gtx 750 Ti düşük mü? 10 GB RAM'im var. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2017
Son Goku 7 dedi: Bilgisayarının cidden çok iyi olması lazım mesala yeni nesil işlemci, GeForge GTX ekran kartı ve özellikle RAM'inin yüksek olması mesala 16 gb RAM. Genişletmek için tıkla... Gtx 750 Ti düşük mü? 10 GB RAM'im var.
onur eymen Kilopat Katılım 14 Şubat 2017 Mesajlar 843 Makaleler 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2017 #9 Mehmet E. Güney dedi: Gtx 750 ti düşükmü 10 gb ramim var. Genişletmek için tıkla... Abimin bilgisayarından örnek veriyim 4000 yi verdi ama yine aynı ve bana göre sistem kadar oyunlada bi alakası var onun? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2017
Mehmet E. Güney dedi: Gtx 750 ti düşükmü 10 gb ramim var. Genişletmek için tıkla... Abimin bilgisayarından örnek veriyim 4000 yi verdi ama yine aynı ve bana göre sistem kadar oyunlada bi alakası var onun?
Mehmet E. Güney Hectopat Katılım 20 Şubat 2017 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2017 #10 onur eymen dedi: Abimin bilgisayarından örnek veriyim 4000 yi verdi ama yine aynı ve bana göre sistem kadar oyunlada bi alakası var onun Genişletmek için tıkla... İşte benim de anlamadıgım sey orada internet kafadeki kötü PC'ler kasmıyor, adamların 3000-3500 TL'lik PC'lerde kasıyor. Acaba sıkıntı nerede? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2017
onur eymen dedi: Abimin bilgisayarından örnek veriyim 4000 yi verdi ama yine aynı ve bana göre sistem kadar oyunlada bi alakası var onun Genişletmek için tıkla... İşte benim de anlamadıgım sey orada internet kafadeki kötü PC'ler kasmıyor, adamların 3000-3500 TL'lik PC'lerde kasıyor. Acaba sıkıntı nerede?