CS:GO ESC'ye basınca ve Dust II'ye girince çöküyor

İşletim sistemi
Windows 10

Hitch

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8 GB
Ekran kartı
RX 570
İşlemci
İNTEL İ5 3470 3.20Ghz
Birkaç yıl önce CS:GO oynuyordum silmiştim tekrar yükledim ve oyuna girdim Dust 2 de botlarla alıştırma yapmak istedim ve çöktü ardından sürekli Dust 2 girdiğimde çöküyor Mirage vesaire girdiğimde de ESC'ye basarsam çöküyor ayar yapamıyorum oyun dosyalarını vesaire doğruladım ama olmadı.

Birkaç yıl önce CS:GO oynuyordum silmiştim tekrar yükledim ve oyuna girdim Dust 2 de botlarla alıştırma yapmak istedim ve çöktü ardından sürekli Dust 2 girdiğimde çöküyor Mirage vesaire girdiğimde de ESC'ye basarsam çöküyor ayar yapamıyorum oyun dosyalarını vesaire doğruladım ama olmadı.
Son güncelleme sıkıntı yaratmış herhalde. Birçok kişi yakınıyor farklı problemlerden.

Oyunu tamamen sil Steam dosyalarindan tekrar yükle.Ben bu şekilde çoğu hatayı çökmüştüm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı