Ayran Man Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 365 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #1 Bilgisayarım son operasyonlardan sonra kasmaya başlayınca internetten eski bir sürüm indirdim. Çok eski değil 2017-2018 gibi bir sürüm. Ama maç araması çok uzun sürüyor. Bir çözüm ya da program var mı bununla ilgili?
Bilgisayarım son operasyonlardan sonra kasmaya başlayınca internetten eski bir sürüm indirdim. Çok eski değil 2017-2018 gibi bir sürüm. Ama maç araması çok uzun sürüyor. Bir çözüm ya da program var mı bununla ilgili?
nic0las Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sıradan Biri 9 Nisan 2021 #2 Böyle bir şey mümkün mü? Güncellemelerde silahlar nerf yiyebiliyor. Hakka girmiş olursunuz. Artı 0 Eksi
L luthermartin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.597 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 9 Nisan 2021 #3 Eski sürümlerde Online oynamak hayal gibi düşünün. Çünkü o sürümlerde kişiler yok. Sadece Bot ile oynayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Eski sürümlerde Online oynamak hayal gibi düşünün. Çünkü o sürümlerde kişiler yok. Sadece Bot ile oynayabilirsiniz.
Amazing Jaagub Centipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 669 Çözümler 1 Yer Çikolatalı Süt Diyarı Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #4 Nasıl anlamadım? Artı 0 Eksi
prex71 Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 789 Çözümler 3 9 Nisan 2021 #5 nic0las dedi: Böyle bir şey mümkün mü? Güncellemelerde silahlar nerf yiyebiliyor. Hakka girmiş olursunuz. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal onu indiren kişi sayısı çok az olduğu için onlarla eşleştirilirken uzun sürüyor. Artı 0 Eksi
nic0las dedi: Böyle bir şey mümkün mü? Güncellemelerde silahlar nerf yiyebiliyor. Hakka girmiş olursunuz. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal onu indiren kişi sayısı çok az olduğu için onlarla eşleştirilirken uzun sürüyor.
Kane403 Picopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 183 9 Nisan 2021 #6 Maalesef, sadece bot ile oynayabilirsiniz, çünkü oyuncu yok eski sürümlerde. Artı 0 Eksi
KS KS Ayran Man Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 365 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #7 Kane403 dedi: Maalesef, sadece bot ile oynayabilirsiniz, çünkü oyuncu yok eski sürümlerde. Genişletmek için tıkla... Peki yeni sürümde bir optimizasyon programı varmıdır ? Artı 0 Eksi
Kane403 dedi: Maalesef, sadece bot ile oynayabilirsiniz, çünkü oyuncu yok eski sürümlerde. Genişletmek için tıkla... Peki yeni sürümde bir optimizasyon programı varmıdır ?
L luthermartin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.597 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 9 Nisan 2021 #8 Maalesef yok. Artı 0 Eksi
KS KS Ayran Man Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 365 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #9 Amazing Jaagub dedi: Nasıl anlamadım? Genişletmek için tıkla... Eski sürümde online oynamak istiyorum. luthermartin dedi: Maalesef yok. Genişletmek için tıkla... Yani gene kaldım ortada.Artık ne yapacağım bilmiyorum Sorun çözülememiştir. Teşekkürler Artı 0 Eksi
Amazing Jaagub dedi: Nasıl anlamadım? Genişletmek için tıkla... Eski sürümde online oynamak istiyorum. luthermartin dedi: Maalesef yok. Genişletmek için tıkla... Yani gene kaldım ortada.Artık ne yapacağım bilmiyorum Sorun çözülememiştir. Teşekkürler
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.007 Çözümler 25 9 Nisan 2021 #10 Eski sürümde oynamak mümkün değildir hocam silahların değerlendirmesi buff nerf lendirmesi falan,sadece botlarla oynayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Eski sürümde oynamak mümkün değildir hocam silahların değerlendirmesi buff nerf lendirmesi falan,sadece botlarla oynayabilirsiniz.