CS:GO Eşleşme Saçmalığı

eakn59

Hectopat
Prime bir hesaba sahibim +800 saat. İlk maçımı arattırdım ve karşıma gelen 2 kişi Seçkin değil. Bu nasıl mümkün oluyor? Adamlar hileyle cirit atıyor bizimle dalga geçiyor. Daha taze hesaplar ve Valve karşımıza getiriyor. Bu nasıl bir sistem?

Eğer Lobiden girdiyseniz, arkadaşlarınız seçkin değildir. Eğer tek başınıza girdiyseniz ve seçkin olmayanlar geldiyse, düşük güven faktörüne sahipsinizdir. Şöyle açıklayayım "Düşük Güven Faktörü"nde prime maç girebilirsiniz fakat karşıya Prime'ye sahip "abuk subuk" kişiler gelebilir. Adam 2 Lvl ama Prime'si vardır. Bu arkadaşlarınızla girdiğinizde de geçerli. Eğer başlatırken birisinde sohbette kırmızı yazı yazarsa (ekte olduğu gibi) o kişiyi ya takımdan atarsınız ya da "Yok kardeşim ben adam akıllı maç atmak istiyorum." deyip kendiniz çıkarsınız.

Seçkin olmayanlarla seçkinler eşleşemez.
Laf olsun diye laf atmaya bayılıyorsunuz. Bu kanıtı.
Güven faktörüm yüksek ve aralıklı overwatch yapıyorum.
Yeni satın alanların profili seçkin değilmiş gibi gözüküyor ama seçkin.
Bunu bilmiyordum teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• 1.png
    338,7 KB · Görüntüleme: 92
  • 2.png
    345,9 KB · Görüntüleme: 202
  • 3.png
    328,3 KB · Görüntüleme: 100
Laf olsun diye laf atmaya bayılıyorsunuz. Bu kanıtı.
Bildiğimi söyledim sadece, yanlış bir amacım yoktu. Fotoğraflarda görünen arkadaşların övgüleri yeni başlamış olabilecek kişilere göre yüksek, bir tanesi zaten seçkin, diğeri de para ödenerek seçkin yapılmış olabilir.

Son düzenleme:
Bildiğimi söyledim sadece, yanlış bir amacım yoktu. Fotoğraflarda görünen arkadaşların övgüleri yüksek, bir tanesi zaten seçkin, diğeri de para ödenerek seçkin yapılmış olabilir.
Övgüleri yüksek derken 4-5-6 yüksek mi? Cevaplarınız için teşekkür ederim. Mümkünse bir daha bana yardımcı olmaya çalışmayın.

Karşınıza seçkin olmayan gelebiliyor, smurf hesap seçkin değildi benim rakip takımın tamamının hizmet madalyaları, sadakat rozetleri vardı yani ben seçkin değildim ama rakip seçkindi. Muhtemelen rakip te bana sövmüştür nasıl seçkin olmayan geliyor karşıya diye ama geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…