Birkaç gün orada bıraktım bir şey olmadı. Ayrıca el sonu ödüller bölümü falan da gözükmüyordu, direkt yeni ele geçiyordu. Sonra idle4drops sunucularına girdim. Burada her el sonu skor tablosu, ödüller gözüküyor. Ki ilk günden Revolution kasa da düşürdüm. Bunlardan dolayı daha garanti geldi bana bu sunucular. Ama çoğu zaman dolu oluyorlar ve girmek için biraz uğraşmam gerekiyor. Benim kaçırdığım bir şey varsa tekrar uwujka girmeye başlayayım, doluluk sıkıntısı olmuyor orada.Uwujka.
Ben test ettiğim sunucularda en hızlı Uwujka'da düşürebildim. Mesela LoL oynuyorsam arkadan Steam envanter sekmesini açıp ara sıra bakıyorum ortalama 2 saat bazen 2 saatte drop düşüyor. Tekrar denemenizi tavsiye ederim.Birkaç gün orada bıraktım bir şey olmadı. Ayrıca el sonu ödüller bölümü falan da gözükmüyordu, direkt yeni ele geçiyordu. Sonra idle4drops sunucularına girdim. Burada her el sonu skor tablosu, ödüller gözüküyor. Ki ilk günden Revolution kasa da düşürdüm. Bunlardan dolayı daha garanti geldi bana bu sunucular. Ama çoğu zaman dolu oluyorlar ve girmek için biraz uğraşmam gerekiyor. Benim kaçırdığım bir şey varsa tekrar uwujka girmeye başlayayım, doluluk sıkıntısı olmuyor orada.
Tekrar bakayım öyleyse.Ben test ettiğim sunucularda en hızlı Uwujka'da düşürebildim. Mesela LoL oynuyorsam arkadan Steam envanter sekmesini açıp ara sıra bakıyorum ortalama 2 saat bazen 2 saatte drop düşüyor. Tekrar denemenizi tavsiye ederim.
Hocam o nasıl oluyor açıklama şansınız var mı? Sadece bu IDLE sunucularında kasa düşüyor ve StatTrak kasılıyor diye biliyorum.37.18.21.238:27778 sunucuda bedava övgü de alabiliyorsun.
Sunucuda her 6 dakikada bir 0.05 puan veriyor. 1 puan olunca 1 övgü alıyorsun. Eğer premium alırsan 30tl civarı fiyatı var. 6 dakikada 0.15 puan veriyor. Birde vip slotta oluyorsun sunucuya istediğin zaman girebiliyorsun.Hocam o nasıl oluyor açıklama şansınız var mı? Sadece bu IDLE sunucularında kasa düşüyor ve StatTrak kasılıyor diye biliyorum.
4 saat afk bıraktım eşya düşmedi.Uwujka.
hocam ben genelde hikaye tabanlı oyunlar oynuyordum csgo yeni başladım övgü ne işe yarıyor?37.18.21.238:27778 sunucuda bedava övgü de alabiliyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.