CS:GO eşya düşürme sunucusu

Mr.Bibi07

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Birkaç sunucu buldum ama paralı parasız bildiğiniz AFK kalabildimiz idle sunucusu bilen varsa yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç gün orada bıraktım bir şey olmadı. Ayrıca el sonu ödüller bölümü falan da gözükmüyordu, direkt yeni ele geçiyordu. Sonra idle4drops sunucularına girdim. Burada her el sonu skor tablosu, ödüller gözüküyor. Ki ilk günden Revolution kasa da düşürdüm. Bunlardan dolayı daha garanti geldi bana bu sunucular. Ama çoğu zaman dolu oluyorlar ve girmek için biraz uğraşmam gerekiyor. Benim kaçırdığım bir şey varsa tekrar uwujka girmeye başlayayım, doluluk sıkıntısı olmuyor orada.

Birkaç gün orada bıraktım bir şey olmadı. Ayrıca el sonu ödüller bölümü falan da gözükmüyordu, direkt yeni ele geçiyordu. Sonra idle4drops sunucularına girdim. Burada her el sonu skor tablosu, ödüller gözüküyor. Ki ilk günden Revolution kasa da düşürdüm. Bunlardan dolayı daha garanti geldi bana bu sunucular. Ama çoğu zaman dolu oluyorlar ve girmek için biraz uğraşmam gerekiyor. Benim kaçırdığım bir şey varsa tekrar uwujka girmeye başlayayım, doluluk sıkıntısı olmuyor orada.
Ben test ettiğim sunucularda en hızlı Uwujka'da düşürebildim. Mesela LoL oynuyorsam arkadan Steam envanter sekmesini açıp ara sıra bakıyorum ortalama 2 saat bazen 2 saatte drop düşüyor. Tekrar denemenizi tavsiye ederim.

Hocam o nasıl oluyor açıklama şansınız var mı? Sadece bu IDLE sunucularında kasa düşüyor ve StatTrak kasılıyor diye biliyorum.
Sunucuda her 6 dakikada bir 0.05 puan veriyor. 1 puan olunca 1 övgü alıyorsun. Eğer premium alırsan 30tl civarı fiyatı var. 6 dakikada 0.15 puan veriyor. Birde vip slotta oluyorsun sunucuya istediğin zaman girebiliyorsun.

@Yszuf aşağıdaki mesajın gerçekten bir anlamı var mı, yoksa şakasına mı yazılmış bir şey?
indir.png

Uwujka serverlerını ilk denediğim zamanlarda hep bu mesaj oluyordu. Ama bugün bir kereliğine Gaben'ın evet dediği bir mesajı da gördüm. Ondan dolayı kafamı karıştırdı.

Edit: Bahsettiğim olumlu mesajı az önce gördüm. Aynı serverda iki mesajı birkaç dakika aralıkla görmek biraz garip oldu.
indir (1).png

Edit2: Az önce oyuna girdim ve olumsuz mesajı gördüm. Saçma bir durum, umarım anlamsız bir şeydir bu mesajlar. Bildiğim kadarıyla droplar rastgele düşüyor ve birkaç mesajın beni böyle uğraştırması gerçekten komik.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı