WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.485 Makaleler 1 Çözümler 7 27 Nisan 2023 #1 Hesabım şifresini değiştirdim ve 5 gün boyunca topluluk pazarını kullanamayacağımı fark ettim. Bu yasağı kaldırmanın bir yolu var mı?
Hesabım şifresini değiştirdim ve 5 gün boyunca topluluk pazarını kullanamayacağımı fark ettim. Bu yasağı kaldırmanın bir yolu var mı?
Setro Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 378 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #2 WosTidReis dedi: Hesabım şifresini değiştirdim ve 5 gün boyunca topluluk pazarını kullanamayacağımı fark ettim. Bu yasağı kaldırmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bildiğim kadarı ile kaldıramıyorsun. 5 Gün bekle ondan sonra kullanıma açılacaktır.
WosTidReis dedi: Hesabım şifresini değiştirdim ve 5 gün boyunca topluluk pazarını kullanamayacağımı fark ettim. Bu yasağı kaldırmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bildiğim kadarı ile kaldıramıyorsun. 5 Gün bekle ondan sonra kullanıma açılacaktır.
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.875 Çözümler 2 Yer İzmir 27 Nisan 2023 #3 WosTidReis dedi: Hesabım şifresini değiştirdim ve 5 gün boyunca topluluk pazarını kullanamayacağımı fark ettim. Bu yasağı kaldırmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır 5 gün beklemen lazım.
WosTidReis dedi: Hesabım şifresini değiştirdim ve 5 gün boyunca topluluk pazarını kullanamayacağımı fark ettim. Bu yasağı kaldırmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır 5 gün beklemen lazım.
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 27 Nisan 2023 #4 Hayır, beklemek zorundasın.