teraspy Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #1 Elimde takaslık eşyalar var ama hangi CS:GO sitelerinden takas yapacağımı bilmiyorum. Onerilerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2021
Elimde takaslık eşyalar var ama hangi CS:GO sitelerinden takas yapacağımı bilmiyorum. Onerilerilerinizi bekliyorum.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.529 Makaleler 15 Çözümler 721 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #2 En bilineni ve en ayrıntılı olanı CS Money. Ama biraz tuzlu fiyatları, fiyatları kontrol ederek takas yapın.
En bilineni ve en ayrıntılı olanı CS Money. Ama biraz tuzlu fiyatları, fiyatları kontrol ederek takas yapın.
teraspy Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #3 wanetage dedi: En bilineni ve en ayrıntılı olanı CS Money. Ama biraz tuzlu fiyatları, fiyatları kontrol ederek takas yapın. Genişletmek için tıkla... Takas linki girin diyor
wanetage dedi: En bilineni ve en ayrıntılı olanı CS Money. Ama biraz tuzlu fiyatları, fiyatları kontrol ederek takas yapın. Genişletmek için tıkla... Takas linki girin diyor
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.529 Makaleler 15 Çözümler 721 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #4 teraspy dedi: Takas linki girin diyor. Genişletmek için tıkla... Evet? Takas yapabilmek için zorunlu bir şey zaten bu. Bulamadıysanız bu linkten bulabilirsiniz: Sign In steamcommunity.com
teraspy dedi: Takas linki girin diyor. Genişletmek için tıkla... Evet? Takas yapabilmek için zorunlu bir şey zaten bu. Bulamadıysanız bu linkten bulabilirsiniz: Sign In steamcommunity.com
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 5 Temmuz 2021 #5 Swap.gg bana göre en güvenilir ve şuanda piyasadaki en kaliteli trade sitesi.
teraspy Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #6 wanetage dedi: Evet? Takas yapabilmek için zorunlu bir şey zaten bu. Bulamadıysanız bu linkten bulabilirsiniz: https://steamcommunity.com/my/tradeoffers/privacy#trade_offer_access_url[/URL Genişletmek için tıkla... Tessekkur ederim [QUOTE="Yszuf, po...aliteli trade sitesi. [/QUOTE] Bunada bakarım
wanetage dedi: Evet? Takas yapabilmek için zorunlu bir şey zaten bu. Bulamadıysanız bu linkten bulabilirsiniz: https://steamcommunity.com/my/tradeoffers/privacy#trade_offer_access_url[/URL Genişletmek için tıkla... Tessekkur ederim [QUOTE="Yszuf, po...aliteli trade sitesi. [/QUOTE] Bunada bakarım
Herkesgibi Megapat Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 989 Çözümler 6 5 Temmuz 2021 #7 teraspy dedi: Tessekkur ederim Bunada bakarım Genişletmek için tıkla... Karşılıksız hiçbir teklifi kabul etmeyin bu arada, ''cs.money'' adına benzer çok fazla dolandırıcı site var.
teraspy dedi: Tessekkur ederim Bunada bakarım Genişletmek için tıkla... Karşılıksız hiçbir teklifi kabul etmeyin bu arada, ''cs.money'' adına benzer çok fazla dolandırıcı site var.
yaschares Kilopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 427 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #8 csgoexo en az komisyonla takas yapan site olabilir.
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.889 Çözümler 2 Yer İzmir 5 Temmuz 2021 #9 Tradeit bence adınızı yazarsanız %3 ekstra fiyat ekliyor itemlerinize.
caliskan0221 Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 1.196 Çözümler 10 5 Temmuz 2021 #10 Biraz fakirim lakin bir teklifinizi alırım. Steam Community :: !RekLiii Son düzenleme: 5 Temmuz 2021