surafu Hectopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 1.017 Çözümler 4 27 Nisan 2023 #1 CS:GO oyununda elimizde Deagle varken yaptığı animasyonu seçemiyor muyuz? Sadece parmağıyla çevirdiği hareketi yapmasını istiyorum.
CS:GO oyununda elimizde Deagle varken yaptığı animasyonu seçemiyor muyuz? Sadece parmağıyla çevirdiği hareketi yapmasını istiyorum.
volkswagen passat Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 619 Çözümler 2 27 Nisan 2023 #2 surafu dedi: CS:GO oyununda elimizde Deagle varken yaptığı animasyonu seçemiyor muyuz? Sadece parmağıyla çevirdiği hareketi yapmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... Şansa bağlıdır.
surafu dedi: CS:GO oyununda elimizde Deagle varken yaptığı animasyonu seçemiyor muyuz? Sadece parmağıyla çevirdiği hareketi yapmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... Şansa bağlıdır.
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 27 Nisan 2023 #3 Sırayla random geliyor, bildiğim kadarıyla değiştiremezsin.
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.021 Çözümler 45 27 Nisan 2023 #4 surafu dedi: CS:GO oyununda elimizde Deagle varken yaptığı animasyonu seçemiyor muyuz? Sadece parmağıyla çevirdiği hareketi yapmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır öyle bir şey mümkün değil sürekli spam yapmanız lazım bu durumda şansa bağlı arada gelir, gelmez.
surafu dedi: CS:GO oyununda elimizde Deagle varken yaptığı animasyonu seçemiyor muyuz? Sadece parmağıyla çevirdiği hareketi yapmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır öyle bir şey mümkün değil sürekli spam yapmanız lazım bu durumda şansa bağlı arada gelir, gelmez.
mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.626 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #5 Değişmiyor. Ama f + r veya f + sağ tık spamleyerek o animasyon denk gelene kadar animasyonu yarıda kesip tekrar deneyebiliyorsun Valo'daki gibi.
Değişmiyor. Ama f + r veya f + sağ tık spamleyerek o animasyon denk gelene kadar animasyonu yarıda kesip tekrar deneyebiliyorsun Valo'daki gibi.
P Persei Yoctopat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #6 surafu dedi: CS:GO oyununda elimizde Deagle varken yaptığı animasyonu seçemiyor muyuz? Sadece parmağıyla çevirdiği hareketi yapmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... CS-2 de sadece bahsettiğin animasyon olacak diye duymuştum
surafu dedi: CS:GO oyununda elimizde Deagle varken yaptığı animasyonu seçemiyor muyuz? Sadece parmağıyla çevirdiği hareketi yapmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... CS-2 de sadece bahsettiğin animasyon olacak diye duymuştum
TheHypesTR Kilopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 955 Çözümler 35 27 Nisan 2023 #7 Persei dedi: CS-2 de sadece bahsettiğin animasyon olacak diye duymuştum Genişletmek için tıkla... Döndürme animasyonunun sıklığı arttırıldı.
Persei dedi: CS-2 de sadece bahsettiğin animasyon olacak diye duymuştum Genişletmek için tıkla... Döndürme animasyonunun sıklığı arttırıldı.
SpeeQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.703 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #8 %5 Şans ile yapılıyor yani 1/20