Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.781 Makaleler 1 Çözümler 9 19 Kasım 2022 #1 FACEIT girdiğim zamanlarda 60-80 arası ms alıyorum ama bu ms bana çok gibi geliyor. Bunu çözmenin bir yolu var mı, komut vs. yayıncılara bakıyorum sanki 30 ms oynuyor gibiler. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2022
FACEIT girdiğim zamanlarda 60-80 arası ms alıyorum ama bu ms bana çok gibi geliyor. Bunu çözmenin bir yolu var mı, komut vs. yayıncılara bakıyorum sanki 30 ms oynuyor gibiler.
kyujin Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3.016 Çözümler 8 19 Kasım 2022 #2 60ms zaten çok da belki aldığın FPS ve monitörün tazeleme hızı düşük olabilir.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.822 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 19 Kasım 2022 #3 ExitLag benzeri ücretli program kullananlar var genelde Faceit'i TR'de üst seviye oynayan kişilerde. Gecikmeyi bir miktar azalttığı söylenmekte.
ExitLag benzeri ücretli program kullananlar var genelde Faceit'i TR'de üst seviye oynayan kişilerde. Gecikmeyi bir miktar azalttığı söylenmekte.
Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.781 Makaleler 1 Çözümler 9 19 Kasım 2022 #4 kyujin dedi: 60ms zaten çok da belki aldığın FPS ve monitörün tazeleme hızı düşük olabilir. Genişletmek için tıkla... Neresi çok be kanka monitörüm kötü ondan olabilir ama.
kyujin dedi: 60ms zaten çok da belki aldığın FPS ve monitörün tazeleme hızı düşük olabilir. Genişletmek için tıkla... Neresi çok be kanka monitörüm kötü ondan olabilir ama.
kyujin Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3.016 Çözümler 8 19 Kasım 2022 #5 Enahaine dedi: Neresi çok be kanka monitörüm kötü ondan olabilir ama. Genişletmek için tıkla... Haklısın aslında CS için çok değil. Dediğim gibi ekipman yüzüden olabilir. Moderatör de yorum yapmış zaten.
Enahaine dedi: Neresi çok be kanka monitörüm kötü ondan olabilir ama. Genişletmek için tıkla... Haklısın aslında CS için çok değil. Dediğim gibi ekipman yüzüden olabilir. Moderatör de yorum yapmış zaten.
Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.781 Makaleler 1 Çözümler 9 19 Kasım 2022 #6 kyujin dedi: Haklısın aslında CS için çok değil. Dediğim gibi ekipman yüzüden olabilir. Moderatör de yorum yapmış zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam monitör o kadar eskiki istediğim çözürnülükte oynayamıyorum bile.
kyujin dedi: Haklısın aslında CS için çok değil. Dediğim gibi ekipman yüzüden olabilir. Moderatör de yorum yapmış zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam monitör o kadar eskiki istediğim çözürnülükte oynayamıyorum bile.
kyujin Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3.016 Çözümler 8 19 Kasım 2022 #7 Enahaine dedi: Hocam monitör o kadar eskiki istediğim çözürnülükte oynayamıyorum bile. Genişletmek için tıkla... Tazeleme değeri düşük olup ms değeri de yüksek sanırsam. FACEIT kullanan kişiler baya kasıyorlar hocam. Ekipman olsun zaman olsun. Profesyonelleşmeye çalışan çok kişi var.
Enahaine dedi: Hocam monitör o kadar eskiki istediğim çözürnülükte oynayamıyorum bile. Genişletmek için tıkla... Tazeleme değeri düşük olup ms değeri de yüksek sanırsam. FACEIT kullanan kişiler baya kasıyorlar hocam. Ekipman olsun zaman olsun. Profesyonelleşmeye çalışan çok kişi var.
Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.781 Makaleler 1 Çözümler 9 19 Kasım 2022 #8 kyujin dedi: Tazeleme değeri düşük olup ms değeri de yüksek sanırsam. FACEIT kullanan kişiler bayağı kasıyorlar hocam. Ekipman olsun zaman olsun. Profesyonelleşmeye çalışan çok kişi var. Genişletmek için tıkla... Hocam monitörüm 60 Hz 5 ms tabii 1024x768'de oynuyorum 75 Hz oluyor aslında 1280x960'da denemek isterim ama 1280x960 yapınca ekrana bir şeyler oluyor çarpılıyor herhalde.
kyujin dedi: Tazeleme değeri düşük olup ms değeri de yüksek sanırsam. FACEIT kullanan kişiler bayağı kasıyorlar hocam. Ekipman olsun zaman olsun. Profesyonelleşmeye çalışan çok kişi var. Genişletmek için tıkla... Hocam monitörüm 60 Hz 5 ms tabii 1024x768'de oynuyorum 75 Hz oluyor aslında 1280x960'da denemek isterim ama 1280x960 yapınca ekrana bir şeyler oluyor çarpılıyor herhalde.