Prezious Megapat Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 56 29 Haziran 2021 #1 Merhaba, ben bugün kaydolduğum hesabımda 13500 faceit puanı veriyordu görev. Ayın başında görev değişir mi? Yoksa sabit bir şekilde mi ilerliyor?
Merhaba, ben bugün kaydolduğum hesabımda 13500 faceit puanı veriyordu görev. Ayın başında görev değişir mi? Yoksa sabit bir şekilde mi ilerliyor?
D dwightp Hectopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #3 Duyduğuma göre değiştiği oluyor ama her ay değil yani senede bir yada 4-5 ayda bir değişenler duydum ama dediğim gibi düzenli olarak her ay değişmiyor ve faceit premium lazım bu görevleri gerçekleştirmek için.
Duyduğuma göre değiştiği oluyor ama her ay değil yani senede bir yada 4-5 ayda bir değişenler duydum ama dediğim gibi düzenli olarak her ay değişmiyor ve faceit premium lazım bu görevleri gerçekleştirmek için.
yigitrocks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.351 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #4 2 senedir 60 wine 21K veriyor benimkiler. Ah bir 100-150K verse tüm gün CS oynasam.
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 29 Haziran 2021 #5 Görevler değişir. Zorlaşır, ödüller artar. Ama bu 1-2 ayda değişen bir şey değil.
Prezious Megapat Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 56 29 Haziran 2021 #6 sweiss dedi: Görevler değişir. Zorlaşır, ödüller artar. Ama bu 1-2 ayda değişen bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Faceit hesabıma CS:GO'yu bağlamadan görevleri göremiyordum. Bu steam hesabım ile faceit bağlantısını kesebilirmiyim?
sweiss dedi: Görevler değişir. Zorlaşır, ödüller artar. Ama bu 1-2 ayda değişen bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Faceit hesabıma CS:GO'yu bağlamadan görevleri göremiyordum. Bu steam hesabım ile faceit bağlantısını kesebilirmiyim?
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 29 Haziran 2021 #7 Prezious dedi: Faceit hesabıma CS:GO'yu bağlamadan görevleri göremiyordum. Bu Steam hesabım ile Faceit bağlantısını kesebilirmiyim? Genişletmek için tıkla... Hayır, kesemezsiniz.
Prezious dedi: Faceit hesabıma CS:GO'yu bağlamadan görevleri göremiyordum. Bu Steam hesabım ile Faceit bağlantısını kesebilirmiyim? Genişletmek için tıkla... Hayır, kesemezsiniz.
Prezious Megapat Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 56 1 Temmuz 2021 #8 sweiss dedi: Hayır, kesemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Faceitten alacağımız itemi oynadığımız steam hesabına değilde başka bir hesaba trade linki ile çekebiliriz değil mi?
sweiss dedi: Hayır, kesemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Faceitten alacağımız itemi oynadığımız steam hesabına değilde başka bir hesaba trade linki ile çekebiliriz değil mi?