GökhanÖzev Hectopat Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 266 23 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar, FACEIT anti-cheat indirdim maç arattım connect dedim fakat map yüklenmedi. Maç iptal oldu sonra oyun içinde güvenilir olarak yeniden başlat falan yazdı. Bu saçmalığı nasıl çözebilirim?
Arkadaşlar, FACEIT anti-cheat indirdim maç arattım connect dedim fakat map yüklenmedi. Maç iptal oldu sonra oyun içinde güvenilir olarak yeniden başlat falan yazdı. Bu saçmalığı nasıl çözebilirim?
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.733 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 25 Şubat 2022 #2 Maça girmeden önce Dust 2, Mirage gibi bir tane büyük boyutlu haritaya girin sonra çıkın. Maç gelince connect yapın tahminimce düzelecektir. Artı 0 Eksi
Maça girmeden önce Dust 2, Mirage gibi bir tane büyük boyutlu haritaya girin sonra çıkın. Maç gelince connect yapın tahminimce düzelecektir.
KS KS GökhanÖzev Hectopat Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 266 25 Şubat 2022 #3 Emperor4231 dedi: Maça girmeden önce Dust 2, Mirage gibi bir tane büyük boyutlu haritaya girin sonra çıkın. Maç gelince connect yapın tahminimce düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deneyeceğim. Emperor4231 dedi: Maça girmeden önce Dust 2, Mirage gibi bir tane büyük boyutlu haritaya girin sonra çıkın. Maç gelince connect yapın tahminimce düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Bir de anti cheat açtıktan sonra oyuna girdiğim de bir maç arattığım da güvenilir olarak yeniden başlat diyor. Artı 0 Eksi
Emperor4231 dedi: Maça girmeden önce Dust 2, Mirage gibi bir tane büyük boyutlu haritaya girin sonra çıkın. Maç gelince connect yapın tahminimce düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deneyeceğim. Emperor4231 dedi: Maça girmeden önce Dust 2, Mirage gibi bir tane büyük boyutlu haritaya girin sonra çıkın. Maç gelince connect yapın tahminimce düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Bir de anti cheat açtıktan sonra oyuna girdiğim de bir maç arattığım da güvenilir olarak yeniden başlat diyor.
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.733 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 25 Şubat 2022 #4 GökhanÖzev dedi: Teşekkürler deneyeceğim. Bir de anti cheat açtıktan sonra oyuna girdiğim de bir maç arattığım da güvenilir olarak yeniden başlat diyor. Genişletmek için tıkla... Onu boş ver onun sebebi anticheat açık ondan. Yani anticheat açıkken normal rekabetçi girme sakın. Artı 0 Eksi
GökhanÖzev dedi: Teşekkürler deneyeceğim. Bir de anti cheat açtıktan sonra oyuna girdiğim de bir maç arattığım da güvenilir olarak yeniden başlat diyor. Genişletmek için tıkla... Onu boş ver onun sebebi anticheat açık ondan. Yani anticheat açıkken normal rekabetçi girme sakın.
KS KS GökhanÖzev Hectopat Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 266 25 Şubat 2022 #5 Emperor4231 dedi: Onu boş ver onun sebebi anticheat açık ondan. Yani anticheat açıkken normal rekabetçi girme sakın. Genişletmek için tıkla... Dediğini denedim yine giremiyorum yükleme ekranın da kalıyor. Artı 0 Eksi
Emperor4231 dedi: Onu boş ver onun sebebi anticheat açık ondan. Yani anticheat açıkken normal rekabetçi girme sakın. Genişletmek için tıkla... Dediğini denedim yine giremiyorum yükleme ekranın da kalıyor.