CS:GO Faceit hesap açıp iyi görev denk getirme

ozaninann

Centipat
Arkadaşlar iyi görevli hesapların fiyatları çok yüksek bu yüzden yeni hesap açıp 24 saat sonra bağlayıp iyi görev yakalayan arkadaşlar var mı?

Aga iyi görev tamam da 100 wine 150 veren var. 75K veren var, bence hayatsızlık bu.
Benim görevim 60 wine 20k. Memnunum...

Ben ilk hesap 24 saat sonra açtım görevsiz geldi artık böyle bir durumda mı var ? yoksa artık hepsimi görevsiz bilen biri cevaplarsa çok iyi olur

Ben ilk hesap 24 saat sonra açtım görevsiz geldi artık böyle bir durumda mı var? Yoksa artık hepsimi görevsiz bilen biri cevaplarsa çok iyi olur.

Ben iki gündür uğraşıyorum bana denk gelmedi öyle. 2 hesapta 60W'in 20 K FP görevi çıktı.
30-40 tane açmam lazım galiba sağlam görev için. Şu an 3. hesabı kasıyorum.

Ben iki gündür uğraşıyorum bana denk gelmedi öyle. 2 hesapta 60W'in 20 K FP görevi çıktı.
30-40 tane açmam lazım galiba sağlam görev için. Şu an 3. hesabı kasıyorum.
hoca sen benim gibi açıyosun 24 saat sonra görev gözüküyormu bende starter görev gözüküyor onu yapınca açılacakmı normal görevler

Hoca sen benim gibi açıyorsun 24 saat sonra görev gözüküyor mu bende starter görev gözüküyor onu yapınca açılacak mı normal görevler.

Reis ben hesabı açıyorum saati kasıyorum 20 saat dolunca Faceit'e bağlıyorum görev yerine giriyorum görev yok diyor siteye çıkıp tekrar giriyorum görev geliyor.

Reis ben hesabı açıyorum saati kasıyorum 20 saat dolunca Faceit'e bağlıyorum görev yerine giriyorum görev yok diyor siteye çıkıp tekrar giriyorum görev geliyor.
hoca bende bağladım görev gözükmedi 1-2 saat içersinde starter görev geldi sence normal görev gelirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…