Mr.headshot Centipat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 14 20 Eylül 2019 #1 CS'de normal rekabetçi (mm) de 40 kişi vuruyorum yaklaşık ama Faceit'te adam vuramıyorum. Bana önerebileceğiniz bir aim haritası vb. var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Eylül 2019
CS'de normal rekabetçi (mm) de 40 kişi vuruyorum yaklaşık ama Faceit'te adam vuramıyorum. Bana önerebileceğiniz bir aim haritası vb. var mı?
K kirknewsted Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.029 Makaleler 6 Çözümler 2 20 Eylül 2019 #2 Aim Botz, Surf haritalarından biri, toplulukta herkes tek ölüm maçı (FFA olması lazım). Rank ne bu arada?
Aim Botz, Surf haritalarından biri, toplulukta herkes tek ölüm maçı (FFA olması lazım). Rank ne bu arada?
2 200749 Kilopat Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 4.630 Makaleler 11 Çözümler 32 20 Eylül 2019 #3 Normal, FaceIt profesyonel oyuncuların bulunduğu bir topluluk. Aim Botz'da uzun süre aim çalışmalı, sık sık basit eğlence girmelisin.
Normal, FaceIt profesyonel oyuncuların bulunduğu bir topluluk. Aim Botz'da uzun süre aim çalışmalı, sık sık basit eğlence girmelisin.
Mr.headshot Centipat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 14 20 Eylül 2019 #4 kirknewsted dedi: Aim Botz, Surf haritalarından biri, toplulukta herkes tek ölüm maçı (FFA olması lazım). Rank ne bu arada? Genişletmek için tıkla... Elite master silver ama bu rankdaki çoğunluktan iyi oynuyorum.
kirknewsted dedi: Aim Botz, Surf haritalarından biri, toplulukta herkes tek ölüm maçı (FFA olması lazım). Rank ne bu arada? Genişletmek için tıkla... Elite master silver ama bu rankdaki çoğunluktan iyi oynuyorum.
2 200749 Kilopat Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 4.630 Makaleler 11 Çözümler 32 20 Eylül 2019 #5 @Mr.headshot rankınız FaceIt için biraz komik. Dalga geçmek için söylemiyorum yanlış anlamayın lütfen, önce rankınızı geliştirip sonra FaceIt'e geçmeniz daha iyi olur.
@Mr.headshot rankınız FaceIt için biraz komik. Dalga geçmek için söylemiyorum yanlış anlamayın lütfen, önce rankınızı geliştirip sonra FaceIt'e geçmeniz daha iyi olur.
K kirknewsted Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.029 Makaleler 6 Çözümler 2 20 Eylül 2019 #6 Mr.headshot dedi: Elite master silver ama bu rankdaki çoğunluktan iyi oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam çoğu kişiden istediğiniz kadar iyi oynayın ben MG2'yim adam vuramıyorum Faceit'te.
Mr.headshot dedi: Elite master silver ama bu rankdaki çoğunluktan iyi oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam çoğu kişiden istediğiniz kadar iyi oynayın ben MG2'yim adam vuramıyorum Faceit'te.
carn Kilopat Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 570 Makaleler 1 Çözümler 3 8 Ekim 2019 #7 Retake çalış kardeşim . 10 dakika aim botz ve 30 dk retake çalış yeter. 10 level faceit. Kolay gelsin.
Retake çalış kardeşim . 10 dakika aim botz ve 30 dk retake çalış yeter. 10 level faceit. Kolay gelsin.