ÇakmaAppleÇentiği Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.109 Çözümler 3 17 Mart 2021 #1 FACEIT hesabı için ikinci hesabım olan ve unprime yani seçkin olmayan hesabımı bağlasam fark olur mu?
FACEIT hesabı için ikinci hesabım olan ve unprime yani seçkin olmayan hesabımı bağlasam fark olur mu?
sweett Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 1.057 Makaleler 1 Yer Valve Corporation. 17 Mart 2021 #2 ÇakmaAppleÇentiği dedi: FACEIT hesabı için ikinci hesabım olan ve unprime yani seçkin olmayan hesabımı bağlasam fark olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam mevcut faceit hesabınızın yerine geçiremezsiniz diye biliyorum ama seçkin olmayan hesabınızda yeni faceit hesabı açabilirsiniz.
ÇakmaAppleÇentiği dedi: FACEIT hesabı için ikinci hesabım olan ve unprime yani seçkin olmayan hesabımı bağlasam fark olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam mevcut faceit hesabınızın yerine geçiremezsiniz diye biliyorum ama seçkin olmayan hesabınızda yeni faceit hesabı açabilirsiniz.
ÇakmaAppleÇentiği Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.109 Çözümler 3 17 Mart 2021 #3 sweett dedi: Hocam mevcut FACEIT hesabınızın yerine geçiremezsiniz diye biliyorum ama seçkin olmayan hesabınızda yeni FACEIT hesabı açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam daha önce FACEIT açmadım ilk defa açacağım ve ücretsin aldığım CS hesabını bağlayacağım
sweett dedi: Hocam mevcut FACEIT hesabınızın yerine geçiremezsiniz diye biliyorum ama seçkin olmayan hesabınızda yeni FACEIT hesabı açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam daha önce FACEIT açmadım ilk defa açacağım ve ücretsin aldığım CS hesabını bağlayacağım