SparkLun Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #1 Prime zorunlu mu? Yoksa belli bir süre geçmesimi gerekiyor?
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.883 Makaleler 1 Çözümler 28 23 Mayıs 2023 #2 Prime zorunlu değil, topluluk sunucusuna atıyor zaten. Ama Faceit için üyelik lazım çünkü ödüller vs. kazanabilin diye.
Prime zorunlu değil, topluluk sunucusuna atıyor zaten. Ama Faceit için üyelik lazım çünkü ödüller vs. kazanabilin diye.
SparkLun Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #3 Kükreyen Deli Adam dedi: Prime zorunlu değil, topluluk sunucusuna atıyor zaten. Ama Faceit için üyelik lazım çünkü ödüller vs. kazanabilin diye. Genişletmek için tıkla... Topluluk sunucusunds oynamicam. Faceit kasmak istiyorum. Prime almadan
Kükreyen Deli Adam dedi: Prime zorunlu değil, topluluk sunucusuna atıyor zaten. Ama Faceit için üyelik lazım çünkü ödüller vs. kazanabilin diye. Genişletmek için tıkla... Topluluk sunucusunds oynamicam. Faceit kasmak istiyorum. Prime almadan
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.883 Makaleler 1 Çözümler 28 23 Mayıs 2023 #4 SparkLun dedi: Topluluk sunucusunds oynamicam. Faceit kasmak istiyorum. Prime almadan Genişletmek için tıkla... Faceit resmi sunucuya sahip değil topluluk sunucusuna atıyor seni. Pro public gibi ama orijinal oyun gibi. Ayrıca faceit kasamazsın üyelik olmadan.
SparkLun dedi: Topluluk sunucusunds oynamicam. Faceit kasmak istiyorum. Prime almadan Genişletmek için tıkla... Faceit resmi sunucuya sahip değil topluluk sunucusuna atıyor seni. Pro public gibi ama orijinal oyun gibi. Ayrıca faceit kasamazsın üyelik olmadan.