K kral.tr Femtopat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #1 CS:GO FACEIT oynamak istiyordum arkadaşlar ile fakat artık yeni hesap açınca arkadaş davetleri gelmiyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2024
CS:GO FACEIT oynamak istiyordum arkadaşlar ile fakat artık yeni hesap açınca arkadaş davetleri gelmiyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz?
normalbiradam456 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 2.425 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 Laptop CPU: Ryzen 5 7535HS RAM: 16 GB Disk: 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #2 kral.tr dedi: CS:GO FACEIT oynamak istiyordum arkadaşlar ile fakat artık yeni hesap açınca arkadaş davetleri gelmiyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz? Genişletmek için tıkla... CS:GO FACEIT serverları hala duruyor mu? CS2 çıkınca kapandı sanıyordum. Artı 0 Eksi
kral.tr dedi: CS:GO FACEIT oynamak istiyordum arkadaşlar ile fakat artık yeni hesap açınca arkadaş davetleri gelmiyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz? Genişletmek için tıkla... CS:GO FACEIT serverları hala duruyor mu? CS2 çıkınca kapandı sanıyordum.
KS KS K kral.tr Femtopat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #3 normalbiradam456 dedi: CS:GO FACEIT serverları hala duruyor mu? CS2 çıkınca kapandı sanıyordum. Genişletmek için tıkla... Hayır kapanmadı fakat yeni hesaplarda sorun oluyor herhalde Artı 0 Eksi
normalbiradam456 dedi: CS:GO FACEIT serverları hala duruyor mu? CS2 çıkınca kapandı sanıyordum. Genişletmek için tıkla... Hayır kapanmadı fakat yeni hesaplarda sorun oluyor herhalde