Quewer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 1.045 Makaleler 2 Çözümler 9 14 Şubat 2023 #1 FACEIT başlamayı düşünüyorum ama aynı anda overwatch da açmak istiyorum. FACEIT'te aldığım winler CS:GO içinde win olarak geçiyor mu?
FACEIT başlamayı düşünüyorum ama aynı anda overwatch da açmak istiyorum. FACEIT'te aldığım winler CS:GO içinde win olarak geçiyor mu?
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.546 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #2 Hayır, öyle bir şey mümkün değil. FACEIT, oyunun kendi matchmaking sisteminden bağımsız bir platformdur. Kazanma/kaybetme sayısı, öldürme/ölme vs. gibi istatistikler ayrı olarak tutulur. Son düzenleme: 14 Şubat 2023
Hayır, öyle bir şey mümkün değil. FACEIT, oyunun kendi matchmaking sisteminden bağımsız bir platformdur. Kazanma/kaybetme sayısı, öldürme/ölme vs. gibi istatistikler ayrı olarak tutulur.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.822 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 14 Şubat 2023 #3 Geçmez. FACEIT'te ayrı olarak gözükür galibiyet ve mağlubiyetler, oyun içerisinde görmezsiniz.