Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar her şey güncel, şu hatayı veriyor: Neden veriyor olabilir bu hatayı? Daha sabah girdim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2021
Çözüm General Pong Krell 6 Haziran 2021 Steam'den tamamen çıkıp tekrar gir, sonra güncellemeyi dene. Sol üst ayarlarda "Client update" olacak. Bir de oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula.
Steam'den tamamen çıkıp tekrar gir, sonra güncellemeyi dene. Sol üst ayarlarda "Client update" olacak. Bir de oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula.
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 6 Haziran 2021 #2 Steam'den tamamen çıkıp tekrar gir, sonra güncellemeyi dene. Sol üst ayarlarda "Client update" olacak. Bir de oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula. Artı 1 Eksi Çözüm
Steam'den tamamen çıkıp tekrar gir, sonra güncellemeyi dene. Sol üst ayarlarda "Client update" olacak. Bir de oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula.
KS KS Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #3 General Pong Krell dedi: Steam'den tamamen çıkıp tekrar gir, sonra güncellemeyi dene. Sol üst ayarlarda "Client update" olacak. Bir de oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula. Genişletmek için tıkla... Doğrulama yaptım. Steam'dan çık gir yaptığım gibi düzeldi, teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
General Pong Krell dedi: Steam'den tamamen çıkıp tekrar gir, sonra güncellemeyi dene. Sol üst ayarlarda "Client update" olacak. Bir de oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula. Genişletmek için tıkla... Doğrulama yaptım. Steam'dan çık gir yaptığım gibi düzeldi, teşekkürler.