H Hakan 60 Hectopat Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2017 #1 Bu hata hakkında bir konuda Ekran kartı sürücülerini güncelle ilk olarak. Düzelme olmazsa bu yöntemi uygula: Steam'den Kütüphane'ye gir CS: GO'ya sağ tıkla Özellikler > Genel > Çalıştırma seçeneklerini ayarla Buraya -dxlevel 90 değerini gir Tamam diyerek kaydet Genişletmek için tıkla... yazıyordu. Uyguladım ama olmadı. Ekran kartı güncelledim, böyle bir ekran çıktı: Acaba güncelleyemedim mi? Konu güncel.
Bu hata hakkında bir konuda Ekran kartı sürücülerini güncelle ilk olarak. Düzelme olmazsa bu yöntemi uygula: Steam'den Kütüphane'ye gir CS: GO'ya sağ tıkla Özellikler > Genel > Çalıştırma seçeneklerini ayarla Buraya -dxlevel 90 değerini gir Tamam diyerek kaydet Genişletmek için tıkla... yazıyordu. Uyguladım ama olmadı. Ekran kartı güncelledim, böyle bir ekran çıktı: Acaba güncelleyemedim mi? Konu güncel.
MuzafferErdem Hectopat Katılım 16 Aralık 2016 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2017 #2 Masaüstü çözünürlüğü ile CS'nin çözünürlüğünü aynı yapman gerek. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2017
Mura_t Megapat Katılım 26 Haziran 2016 Mesajlar 885 Çözümler 1 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ö.G.G 23 Mayıs 2017 #3 DDU ile sürücüleri silip o şekilde son sürüme güncelle. Bir sorun olmuş sürücü yok yazıyor orada. Forumdaki DDU rehberine bakarak yap bu işlemi.
DDU ile sürücüleri silip o şekilde son sürüme güncelle. Bir sorun olmuş sürücü yok yazıyor orada. Forumdaki DDU rehberine bakarak yap bu işlemi.
rico Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2017 #4 Acaba ekran kartın AMD değil de sen AMD mi yükledin? Bir de DirectX'i silip tekrardan 11'i kurmayı dene.
Acaba ekran kartın AMD değil de sen AMD mi yükledin? Bir de DirectX'i silip tekrardan 11'i kurmayı dene.