CS GO Failed to initialize NVidia driver!

keremynky

Hectopat
Daha fazla  
CS GO Failed to initialize NVidia driver!.png

Arkadaşlar ilk kez bu hatayı aldım. Cs go açılmıyor. Dün akşam bir sorun yoktu ama şuanda böyle bir hata alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Ekran kartı driverları güncel.

Yukarıdaki yöntem işe yaramıyor. Alınan hata oyunun nvidia kart kullanımının yetkilendirilmesine ilişkin bir hata. Bu yüzden oyunun yönetici olarak yetkilendirilmesi gerekiyor. Ben şöyle yaparak sorunu çözdüm: "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive" dosyasına ulaşın, dosyanın içindeki "csgo.exe" dosyasını sağ tıkayıp açılan menüden özellikler sekmesini tıkayın. Daha sonra "uyumluluk" sekmesini tıklayın ve aşağıya doğru inip " bu programı yönetici olarak çalıştır" kutucuğunu seçin, uygula deyip çıkın. Bu kadar. Artık steam üzerinden sorunsuz olarak açıp oynayabileceksiniz. İyi oyunlar dilerim.

[

QUOTE="Mikail Fidan, post: 1518366, member: 9759"]CS GO yeni bir güncelleme aldı. Güncelleme oyun dosyalarında bozukluk yaratmış olabilir, önce oyun dosyalarını doğrula. Ardından sistem özelliklerini belirt ve NVIDIA Denetim Masası üzerinden CS:GO için ayarladığın profili sil, yani NVIDIA ayarlarını geri yükle.[/QUOTE]
Öncelikle selamlar aynı işlemleri yaptım ancak csgo exe özelliklerde uyumluluk adlı sekme bende bulunmamakta yapacağım işlem nedir yardımcı olursanız sevinirim

sağol kral allah razı olsun 1 yıldır oynaya
Yukarıdaki yöntem işe yaramıyor. Alınan hata oyunun nvidia kart kullanımının yetkilendirilmesine ilişkin bir hata. Bu yüzden oyunun yönetici olarak yetkilendirilmesi gerekiyor. Ben şöyle yaparak sorunu çözdüm: "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive" dosyasına ulaşın, dosyanın içindeki "csgo.exe" dosyasını sağ tıkayıp açılan menüden özellikler sekmesini tıkayın. Daha sonra "uyumluluk" sekmesini tıklayın ve aşağıya doğru inip " bu programı yönetici olarak çalıştır" kutucuğunu seçin, uygula deyip çıkın. Bu kadar. Artık steam üzerinden sorunsuz olarak açıp oynayabileceksiniz. İyi oyunlar dilerim.
sağol kral ALLAH RAZI olsun 1 yıldır oyun oynayamıyodum ALLAH ne muradın varsa versin

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı