E erenkut Decapat Katılım 27 Aralık 2018 Mesajlar 6 10 Aralık 2019 #1 CS:GO'da fareyi orta seviyeli bir hızla çevirdiğim de cross geriden geliyor. Biraz araştırdım ama pek bir şey bulamadım Çoğu kişi uyumluluk sorununu gider yapınca düzeliyor demiş ama işe yaramıyor.
CS:GO'da fareyi orta seviyeli bir hızla çevirdiğim de cross geriden geliyor. Biraz araştırdım ama pek bir şey bulamadım Çoğu kişi uyumluluk sorununu gider yapınca düzeliyor demiş ama işe yaramıyor.
denizsevim Kilopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 2.390 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 10 Aralık 2019 #2 Ya yorulduk arkadaşlar lütfen marka model yazın. Y Artı 0 Eksi
KS KS E erenkut Decapat Katılım 27 Aralık 2018 Mesajlar 6 10 Aralık 2019 #3 denizsevim dedi: Ya yorulduk arkadaşlar lütfen marka model yazın. Y Genişletmek için tıkla... HADRON HD-G15 Artı 0 Eksi
denizsevim dedi: Ya yorulduk arkadaşlar lütfen marka model yazın. Y Genişletmek için tıkla... HADRON HD-G15
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 10 Aralık 2019 #4 Farklı bir mouse ile dener misin? Kullandığın mouse dandik bir şey, sorun mouse kaynaklı olabilir belki. Artı 0 Eksi
Farklı bir mouse ile dener misin? Kullandığın mouse dandik bir şey, sorun mouse kaynaklı olabilir belki.
2 272054 Hectopat Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 1.223 Makaleler 2 Çözümler 5 10 Aralık 2019 #5 Sorun fareden dolayı olabilir. Farklı bir fareyle denerseniz ve sorun çözülürse sorun fareden kaynaklıdır. Artı 0 Eksi
Sorun fareden dolayı olabilir. Farklı bir fareyle denerseniz ve sorun çözülürse sorun fareden kaynaklıdır.
denizsevim Kilopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 2.390 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 10 Aralık 2019 #6 erenkut dedi: HADRON HD-G15 Genişletmek için tıkla... Bi an CERN ile alakalı falan konuştuğumuzu düşündüm(!). Sorunun mouse ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Markayı bile sizin sayenizde tanımış oldum. Artı 0 Eksi
erenkut dedi: HADRON HD-G15 Genişletmek için tıkla... Bi an CERN ile alakalı falan konuştuğumuzu düşündüm(!). Sorunun mouse ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Markayı bile sizin sayenizde tanımış oldum.
KS KS E erenkut Decapat Katılım 27 Aralık 2018 Mesajlar 6 10 Aralık 2019 #7 denizsevim dedi: Bi an CERN ile alakalı falan konuştuğumuzu düşündüm(!). Sorunun mouse ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Markayı bile sizin sayenizde tanımış oldum. Genişletmek için tıkla... Sadece csgo da oluyor ama deniyeyim Artı 0 Eksi
denizsevim dedi: Bi an CERN ile alakalı falan konuştuğumuzu düşündüm(!). Sorunun mouse ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Markayı bile sizin sayenizde tanımış oldum. Genişletmek için tıkla... Sadece csgo da oluyor ama deniyeyim