r.a.n.g.e.r Hectopat Katılım 26 Ekim 2019 Mesajlar 135 Çözümler 1 25 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar selam, fareyi aşağı yukarı hareket ettirince görüntü videoda ki gibi oluyor. Acaba ekran kartında mı problem var yoksa bu normal mi? Link
Arkadaşlar selam, fareyi aşağı yukarı hareket ettirince görüntü videoda ki gibi oluyor. Acaba ekran kartında mı problem var yoksa bu normal mi? Link
berkingbad Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 1.533 Çözümler 6 25 Kasım 2022 #2 Sallayınca şu şekilde, ayarları da gösterdim. Bir dener misiniz bu şekilde olmadı nvidia ayarlarına bakalım. Link
Sallayınca şu şekilde, ayarları da gösterdim. Bir dener misiniz bu şekilde olmadı nvidia ayarlarına bakalım. Link
r.a.n.g.e.r Hectopat Katılım 26 Ekim 2019 Mesajlar 135 Çözümler 1 26 Kasım 2022 #3 berkingbad dedi: Sallayınca şu şekilde, ayarları da gösterdim. Bir dener misiniz bu şekilde olmadı nvidia ayarlarına bakalım. Link Genişletmek için tıkla... Değişiklik yok dostum hala aynı berkingbad dedi: Sallayınca şu şekilde, ayarları da gösterdim. Bir dener misiniz bu şekilde olmadı nvidia ayarlarına bakalım. Link Genişletmek için tıkla... Benim ayarlarım bu şekilde Link r.a.n.g.e.r dedi: Arkadaşlar selam, fareyi aşağı yukarı hareket ettirince görüntü videoda ki gibi oluyor. Acaba ekran kartında mı problem var yoksa bu normal mi? Link Genişletmek için tıkla... Yardımcı olur musunuz arkadaşlar Son düzenleme: 26 Kasım 2022
berkingbad dedi: Sallayınca şu şekilde, ayarları da gösterdim. Bir dener misiniz bu şekilde olmadı nvidia ayarlarına bakalım. Link Genişletmek için tıkla... Değişiklik yok dostum hala aynı berkingbad dedi: Sallayınca şu şekilde, ayarları da gösterdim. Bir dener misiniz bu şekilde olmadı nvidia ayarlarına bakalım. Link Genişletmek için tıkla... Benim ayarlarım bu şekilde Link r.a.n.g.e.r dedi: Arkadaşlar selam, fareyi aşağı yukarı hareket ettirince görüntü videoda ki gibi oluyor. Acaba ekran kartında mı problem var yoksa bu normal mi? Link Genişletmek için tıkla... Yardımcı olur musunuz arkadaşlar