kivancagaoglu Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 263 Çözümler 4 5 Eylül 2020 #1 CS:GO'da mouse hızlı döndürünce Alt Tab atıyor. Sağ tarafa çevirince. Turnuvam var fakat böyle bir sorun var. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2020
CS:GO'da mouse hızlı döndürünce Alt Tab atıyor. Sağ tarafa çevirince. Turnuvam var fakat böyle bir sorun var.
hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.911 Makaleler 2 Çözümler 9 5 Eylül 2020 #2 Bind ayarlaması yaptın mı?
kivancagaoglu Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 263 Çözümler 4 5 Eylül 2020 #3 hile kodlayan hacker dedi: Bind ayarlaması yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Bind derken? kivancagaoglu dedi: CS:GO'da mouse hızlı döndürünce Alt Tab atıyor. Sağ tarafa çevirince. Turnuvam var fakat böyle bir sorun var. Genişletmek için tıkla... Ekleme 2 monitörüm var.
hile kodlayan hacker dedi: Bind ayarlaması yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Bind derken? kivancagaoglu dedi: CS:GO'da mouse hızlı döndürünce Alt Tab atıyor. Sağ tarafa çevirince. Turnuvam var fakat böyle bir sorun var. Genişletmek için tıkla... Ekleme 2 monitörüm var.
hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.911 Makaleler 2 Çözümler 9 5 Eylül 2020 #4 kivancagaoglu dedi: Bind derken? Diyorum ki konsolda bind ayarlaması yapabiliyorsun ya hani bindle mi ayarladın istersen bir unbind yaz konsola oluyor mu gene dene bir. Genişletmek için tıkla...
kivancagaoglu dedi: Bind derken? Diyorum ki konsolda bind ayarlaması yapabiliyorsun ya hani bindle mi ayarladın istersen bir unbind yaz konsola oluyor mu gene dene bir. Genişletmek için tıkla...
kivancagaoglu Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 263 Çözümler 4 5 Eylül 2020 #5 +Left var sadece bindte yani onla alakası yok muhtemelen bir anda sağ cevirip sol tusa bastığımda Alt Tab atıyor.
+Left var sadece bindte yani onla alakası yok muhtemelen bir anda sağ cevirip sol tusa bastığımda Alt Tab atıyor.
hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.911 Makaleler 2 Çözümler 9 5 Eylül 2020 #6 Sen 2 monitör deyince bir şey aklıma geldi mouse yan ekrana mı geçiyor yoksa aynı ekranda mı kalıyor.
Sen 2 monitör deyince bir şey aklıma geldi mouse yan ekrana mı geçiyor yoksa aynı ekranda mı kalıyor.
kivancagaoglu Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 263 Çözümler 4 5 Eylül 2020 #7 hile kodlayan hacker dedi: Sen 2 monitör deyince bir şey aklıma geldi mouse yan ekrana mı geçiyor yoksa aynı ekranda mı kalıyor. Genişletmek için tıkla... Yan ekrana geçiyor Alt Tab attıktan sonra ben oyunu tekrar açıyorum.
hile kodlayan hacker dedi: Sen 2 monitör deyince bir şey aklıma geldi mouse yan ekrana mı geçiyor yoksa aynı ekranda mı kalıyor. Genişletmek için tıkla... Yan ekrana geçiyor Alt Tab attıktan sonra ben oyunu tekrar açıyorum.
hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.911 Makaleler 2 Çözümler 9 9 Eylül 2020 #8 Oyunun sorunu 2 ekranda 2. ekrana geçmek istediğini zannetmesi ama nasıl düzelir bilmiyorum özür dilerim bir de konunun altında öne çıkar var ona bas başkaları da görebilir.
Oyunun sorunu 2 ekranda 2. ekrana geçmek istediğini zannetmesi ama nasıl düzelir bilmiyorum özür dilerim bir de konunun altında öne çıkar var ona bas başkaları da görebilir.
E Emrededikya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 71 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2020 #9 2.ekranı yukarı taşı aynı sorun devam ederse NVIDIA ise ekran kartın denetim masası ayarlarına bir bak derim.
2.ekranı yukarı taşı aynı sorun devam ederse NVIDIA ise ekran kartın denetim masası ayarlarına bir bak derim.