Çözüldü CS:GO Farklı çözünürlükte farklı akıcılık hissi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
CS:GO'yu 1920X1080 oynayınca daha kasıyor gibi geliyor. 4:3 1280X728 oynayınca çok akıcı geliyor. 300 FPS alıyorum, 144Hz monitörüm var. Neden böyle oluyor?
Tüm oyunlarda böyle oluyor.

Çözüm
Büyük ihtimal 16:9 normal oynuyorsun daha 4:3 e geçince oyun akıcı geliyor. CS:GO için normal bu. Zaten e sporcuların kullandığı ayarlarda genelde 4:3 1280X960 şeklinde. Oyun deneyimi için daha akıcıyı seçmen mantıklı olur. Malum CS:GO'da saniyelik refleksler dahi çok önemli.
CS:GO'yu 1920X1080 oynayınca daha kasıyor gibi geliyor. 4:3 1280X728 oynayınca çok akıcı geliyor. 300 FPS alıyorum, 144Hz monitörüm var. Neden böyle oluyor?
Daha küçük kareler daha az çözünürlük olur buda daha fazla fps kötü grafik olur
Donma sistemden dolayı olabilir

Eğer nick olarak kullandığın ekran kartına sahipsen böyle birşeyin çözünürlük vb. gibi bir etkenden olabileceğini sanmıyorum. Ben de 1660 Super kartımla Full HD, en yüksek grafik ayarları ile 144 hz monitörde oynuyorum ve söylediğin FPS değerlerini alıyorum. Hiçbir şekilde rahatsız edici bir sorunla karşılaşmadım. Donanımsal veya yazılımsal başka bir hata olabilir.

PC donanımın oyunu kaldırıyor mu? Belkide oyun dosyalarında sorun vardır dosyaları kontrol etmeyi dene. PC monitöründe bir sıkıntı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…