F fearwastakenn Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #1 Yaklaşık 1 aydır bu hatayı alıyorum, çözümü nedir? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (2).png 545 KB · Görüntüleme: 123
alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 11 Ocak 2021 #2 Dosyaları doğrulamayı deneyin. Artı 0 Eksi
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 11 Ocak 2021 #3 Görev yöneticisinden Steam ile alakalı tüm programları kapatın. Tekrar açın. Daha sonra resmideki gibi yapın; Artı 0 Eksi
Görev yöneticisinden Steam ile alakalı tüm programları kapatın. Tekrar açın. Daha sonra resmideki gibi yapın;
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 11 Ocak 2021 #4 Yapmanız gereken basit adımlar var uygulayın çözülmezse devam ederiz. Öncelikle Steam uygulamasını sağ alt köşeden ve görev yöneticisinden kapatıp deneyin. Olmazsa bilgisayarınızı yeniden başlatın. En son oyunu doğrulamayı deneyebilirsiniz. Düzelirse çözüm olarak seçmeyi unutmayınız. İyi günler. Artı 0 Eksi
Yapmanız gereken basit adımlar var uygulayın çözülmezse devam ederiz. Öncelikle Steam uygulamasını sağ alt köşeden ve görev yöneticisinden kapatıp deneyin. Olmazsa bilgisayarınızı yeniden başlatın. En son oyunu doğrulamayı deneyebilirsiniz. Düzelirse çözüm olarak seçmeyi unutmayınız. İyi günler.
KS KS F fearwastakenn Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #5 Malesef hiç biri işe yaramadı Artı 0 Eksi
ronkanta Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 1.326 Makaleler 2 11 Ocak 2021 #6 fearwastakenn dedi: Malesef hiç biri işe yaramadı Genişletmek için tıkla... Bilgisiyarı yeniden başlatın bende düzelmişti şansa. Artı 0 Eksi
fearwastakenn dedi: Malesef hiç biri işe yaramadı Genişletmek için tıkla... Bilgisiyarı yeniden başlatın bende düzelmişti şansa.
KS KS F fearwastakenn Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #7 Çözümü şimdi denedim malesef işe yaramadı. Yardım edebilcek birisi varmı? Son düzenleme: 13 Ocak 2021 Artı 0 Eksi
KaKazuma Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 33 Yer Mersin/Bozyazı Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #8 fearwastakenn dedi: Çözümü şimdi denedim maalesef işe yaramadı. Yardım edebilecek birisi var mı? Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var neredeyse tüm forumlara baktım ama pek kimse bilmiyor herhalde ki hiçbir çözüm işe yaramıyor. Artı 0 Eksi
fearwastakenn dedi: Çözümü şimdi denedim maalesef işe yaramadı. Yardım edebilecek birisi var mı? Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var neredeyse tüm forumlara baktım ama pek kimse bilmiyor herhalde ki hiçbir çözüm işe yaramıyor.