Mehmet Kaan ayd Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 136 Çözümler 1 9 Aralık 2020 #1 Ben oyunyoneticisinden CS 1.6 yükledim oynadım sonra çıkıp CS:GO girmek istedim fatal error dedi. Çözümü buldum ama her CS 1.6 girdikten sonra bu sorunla karşılaşıyorum artık yapmaktan bıktım yardım edebilir mi bilen biri?
Ben oyunyoneticisinden CS 1.6 yükledim oynadım sonra çıkıp CS:GO girmek istedim fatal error dedi. Çözümü buldum ama her CS 1.6 girdikten sonra bu sorunla karşılaşıyorum artık yapmaktan bıktım yardım edebilir mi bilen biri?
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 9 Aralık 2020 #2 Dosyaları doğruladın mı? Görev yöneticisi üzerinden tüm Steam programlarını kapat ve baştan girmeyi dene. Artı 0 Eksi
Dosyaları doğruladın mı? Görev yöneticisi üzerinden tüm Steam programlarını kapat ve baştan girmeyi dene.
T TRVDehşeti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 4.653 Çözümler 14 9 Aralık 2020 #3 Aynı hatayı aldığımda görev yöneticisinden Steam'i durdurup tekrar başlatıyordum. Sorun çözülüyordu. Artı 0 Eksi
KS KS Mehmet Kaan ayd Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 136 Çözümler 1 9 Aralık 2020 #4 Diana Necmi dedi: Aynı hatayı aldığımda görev yöneticisinden Steam'i durdurup tekrar başlatıyordum. Sorun çözülüyordu. Genişletmek için tıkla... Fatal errorun çözümünü biliyorum. ama cs 1.6ya girip çıktıktan sonra cs go da fatal error alıyorum sorun bu Artı 0 Eksi
Diana Necmi dedi: Aynı hatayı aldığımda görev yöneticisinden Steam'i durdurup tekrar başlatıyordum. Sorun çözülüyordu. Genişletmek için tıkla... Fatal errorun çözümünü biliyorum. ama cs 1.6ya girip çıktıktan sonra cs go da fatal error alıyorum sorun bu